To je to što me zanima!

Zvijezda njemačkog 'The Voicea' na Dori: Okupila je svjetski tim

Stilist Ivica Skoko nalazi se u Bernardinu timu te će joj on kreirati modne kombinacije za nastup. U njezinom timu za Doru nalazi se i Boris Milanov, glazbenik koji posljednjih deset godina niže uspjehe na Euroviziji
Vidi originalni članak

Zvijezda njemačkog 'The Voicea' Bernarda Brunović (28) nastupat će ove godine na Dori. Okupila je svjetske glazbenike i producente za pjesmu 'Colors', s kojom će se predstaviti na izboru za pjesmu Eurovizije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stilist Ivica Skoko nalazi se u Bernardinu timu te će joj on kreirati modne kombinacije za nastup. U njezinom timu za Doru nalazi se i Boris Milanov, glazbenik koji posljednjih deset godina niže uspjehe na Euroviziji. Bernardi i Borisu ovo nije prva glazbena suradnja. Već imaju nekoliko zajedničkih pjesama. Zajedno su radili na pjesmi 'All Of My Love', koja je prošle godine izborila pobjedu za Maltu na Euroviziji. 

Osim Borisa, Marvin Dietmann je zaslužan za scenski nastup. Iza njega su također veliki projekti za televizije te je već radio za mnoge pjevače na Euroviziji. 

Bernarda se s roditeljima vrlo rano preselila u Švicarsku, ali svakog ljeta je u Hrvatskoj.

ŽELJNA NATJECANJA Slijepa Hrvatica ide na Doru: 'To mi je bio dugogodišnji san'

Pjevala je na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku i dvaput pobijedila s pjesmama 'Olujna noć' 2014. i 'Gdje da nađem mir' 2016. Bernarda je na Dori nastupala i 2019. godine s pjesmom 'I Believe in True Love'. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nomistakes 28.01.2021.

    opet omalovažavanje i diskriminacija i neobrazovanost as well

  • ChandlerBing4 28.01.2021.

    Samo nemojte naglasavati ovo slijepa jer ovo nije supertalent i slicno pa da na samilost netko pobjedi. Ona time sto je slijepa nema apsolutno nikakav hendikep u odnosu na druge natjecatelje osim sto ne moze bas neki ludi scenski nastup imati. Ako ima najbolju pjesmu neka pobjedi. Iako evo sada pisuci ovo sjetim se Portugalca koji je na eurosongu na samilost pobjedio pa si mislim da mozda i bez veze ovo pisem, ali eto ne vjerujem da ce se to ponoviti. Inace odlican autor, vidjet cemo kakva je pjesma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare