To je to što me zanima!

Zvijezda 'Oppenheimera': 'Rekli su mi da moram smršavjeti ako želim uspjeti u svijetu glume...'

Nije se prilagodila standardima Hollywooda te se vratila kući gdje je bila prihvaćena takva kakva je od strane redatelja
Vidi originalni članak

Glumicu Florence Pugh (27) ovih dana možemo gledati u filmu 'Oppenheimer', Christophera Nolana (53) koji je pokupio odlične kritike publike. Mlada Britanka hrapavog glasa postala je jedna od najtraženijih glumica u Americi zahvaljujući svojoj karizmi i talentu.

KONTROVERZNA MODNA KOBINACIJA FOTO Nova holivudska zvijezda na reviji se pojavila u prozirnoj suknji: 'Ajme, sve smo vidjeli!'

- Gluma me privukla zato što sam rano spoznala njenu moć. Sviđalo mi se to kako u gledalištu svi šute i iščekuju što ću sljedeće izgovoriti na pozornici - objasnila je Pugh zašto je odabrala glumačku karijeru.

Za prvu ulogu u filmu 'Omaglica' iz 2014. godine bila je nominirana za nagradu Britanskog filmskog instituta za najbolju novu glumicu, a četiri godine kasnije u slabo ocijenjenoj televizijskoj seriji 'Mala bubnjarica' prema romanu Johna le Carréa, slovili su je kao rijetku blještavu točku.

- Naprosto je sjajna. Vrlo je pametno prikazala svoj lik kao zdravorazumsku osobu koja s obje noge čvrsto stoji na zemlji, a istodobno je sofisticirana, mudra, ali i naivna - rekao je za nju Richard Lawson u magazinu Vanity Fair.

Kao jedan od njezinih aduta mnogi ističu specifičan, pomalo hrapav glas. 

ČUDESNA FLORENCE PUGH VIDEO Nova holivudska zvijezda pokazala koliko je savitljiva: 'Uzmem metlu i zabavljam se'

Prvi put se susrela s holivudskim očekivanjima koja joj se nisu nimalo svidjela kada je glumila u pilot-epizodi američke serije 'Studio City'.

- Rekli su mi da moram smršavjeti, promijeniti frizuru i još štošta toga - rekla je glumica poslije snimanja.

PLEŠI U DNEVNOM Glumica Florence Pugh donosi vlastitu aktivnu rutinu u 4 zida

Nije se prilagodila standardima Hollywooda te se vratila kući gdje je bila prihvaćena takva kakva je od strane redatelja. Prvu glavnu žensku ulogu glumila je 2016. u filmu 'Lady Macbeth' te za svaku sljedeću je pobrala puno pohvala.

Redatelj filma 'Dune', čiji drugi dio dolazi u kina ove jeseni, za glumicu je imao samo riječi hvale.

- Iako je još mlada, puna je samopouzdanja. Osjećao sam se kao da radim s nekim tko može učiniti sve i prikazati paletu različitih emocija pred kamerama - rekao je Denis Villeneuve.

- Ja želim snimati filmove s glumcima kao što su Zendaya, Timothée Chalamet i Florence Pugh. Oni su pripadnici nove generacije glumaca, karizmatične figure zbog kojih će ljudi i dalje ići u kina. Ukratko, oni su budućnost Hollywooda, i to budućnost koja je već počela - objasnio je dalje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bree77 08.08.2023.

    Jedino ako uloga traži debljinu,tako ti to ide.......Queen Latifa pliva uspješno npr,ali sigurno ne može dobiti baš svaku ulogu koja joj se svidi ili joj se ni ne nudi. Surovost Hollywooda.

  • Rvat12 08.08.2023.

    A najbolje da izgledas ko hercegovka 190 cm / 120 kg …a glava ko korpa

  • LadyMara 08.08.2023.

    Predivna ! (isto napišem za Zsa Zsu i obrišu me. Evo sad sam opet screenshotala i samo čekam )

Komentiraj...
Vidi sve komentare