Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Glumica Florence Pugh donosi vlastitu aktivnu rutinu u 4 zida

Sve više poznatih po društvenim mrežama dijeli svoju izoliranu svakodnevicu, a među njima je i slavna glumica koja prednost daje kretanju poput plesa

92nd Academy Awards – Oscars Arrivals – Hollywood
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
0 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ženama u karanteni je dosadno pa same sebi skraćuju šiške

- Čim se probudiš, malo zapleši, na primjer boogie. Glupiraj se. Izbaci na taj način sve negativne emocije koje držiš u sebi - predlaže Florence, a objavio Glamour.

Foto: Instagram Florence Pugh

- Stvarno je čudno neko vrijeme, ljudi su uplašeni i ne znaju što da rade, to je taj čudan osjećaj... Trenutno nisam s obitelji i nedostaju mi. Kako mi je tata jučer poručio - moramo raditi stvari koje nas čine sretnima i kretati se - pozitivna je glumica.

Pod broj dva ističe da - moramo zdravo jesti. Pošto smo fokusirani na kuhanje i ostanak kod kuće, logično je da je lako zaigrati se s hranom.

- Svašta smo nakupovali, a sada je vrijeme da to polako jedemo, a ne da natrpamo hrane i onda pobacamo. Budimo pažljivi i orijentirajmo se na povrće i voće - predlaže Florence.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ženama u karanteni je dosadno pa same sebi skraćuju šiške

POGLEDAJTE VIDEO s Robertom Knjazom: #ZAJEDNO24SATA

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message