To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Buffy' slavila je 44. rođendan kompletno gola

Sjela je ispred prozora i pokazala da ima 'ubojito' tijelo. Charisma Carpenter 'fotku' na kojoj se vide sve njene draži podijelila je sa 171.000 fanova na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Charisma Carpenter u srijedu je proslavila 44. rođendan. Glumica koja se proslavila ulogom u seriji ' Buffy, ubojica vampira ' rođendan je odlučila proslaviti na poprilično zanimljiv način - skinula se do gola.

Charisma je obnažena pozirala ispred prozora tako da je njeno golo tijelo na fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži 'okupano' svjetlošću. Svakodnevno trenira i ponosna je na figuru na kojoj bi joj mnoge žene mogle zavidjeti pa je zaključila da bi najbolji način da proslavi rođendan bio skidanje do kraja. Golotinja joj, naime, nije ni najmanje stran pojam kako se 2004. skinula za Playboy. Krasila je naslovnicu lipanjskog izdanja i obnažena snimila izdašan editorijal.

Charisma se u listopadu 2002. u Las Vegasu udala za Damiana Hardyja. Par ima sina Donovana kojeg je Charisma rodila 23. ožujka 2003. godine.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Budimo dobri 04.08.2014.

    Dobra ideja za naredni rođendan, biće poklona na dar.

  • greeneyemonster 02.08.2014.

    čeeekaj malo......koliko ja znam buffy je glumila sarah michelle

  • SharkBay 30.07.2014.

    Zgodna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare