To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Kuća Karata' razvodi se nakon četiri godine

Zahtjev za razvod braka podnijela je navodno još krajem srpnja, a u brakorazvodnoj parnici traži podjelu imovine kojom će svaki supružnik samostalno upravljati i o njoj odlučivati
Vidi originalni članak

Glumica Robin Wright (56) razvodi se nakon četiri godine braka od modnog menadžera Clementa Giraudeta (37). Kao ključni razlog navela je nepremostive razlike u karakteru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zahtjev za razvod braka podnijela je navodno još krajem srpnja, a u brakorazvodnoj parnici traži podjelu imovine kojom će svaki supružnik samostalno upravljati i o njoj odlučivati. No, to nije sve. Glumica odustaje i od mogućnosti alimentacije ili uzdržavanja bivšeg partnera.

Upoznali su se dok je Clement Giraudet vodio odnose s javnošću za VIP klijente u modnoj kući Saint Laurent, a u javnosti su se prvi puta pojavili upravo na Saint Laurentovim modnim revijama. Sudbonosno 'da' izrekli su u kolovozu 2018. na intimnoj ceremoniji u jugoistočnoj Francuskoj.

GLUMICA ROBIN WRIGHT Zvijezda serije 'Kuće od karata' se udala za 18 godina mlađeg

Medeni mjesec proveli su u španjolskom ljetovalištu Formenteri, a još prošle godine častili su svoje pratitelje idiličnim fotografijama s ljetovanja na francuskoj Azurnoj obali. Tada im se pridružila i njezina kći Dylan Penn (31), koju je glumica dobila u drugom braku s glumcem i redateljem Seanom Pennom (62). Imaju i sina Hoppera Penna (29).

Wright je prije braka s Pennom bila dvije godine udana za kolegu Danea Witherspoona, kojeg je osamdesetih upoznala na setu serije ‘Santa Barbara‘.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ATuring 26.09.2022.

    18 godina razlike. Cemu cudenje.

  • Bree1977 26.09.2022.

    Vi ste ušli u brak sa nepremostivim razlikama,on je valjda tražio majku

  • Čobo 26.09.2022.

    Stari sad se prebaci na kcer, mislim da ste slicnijih karaktera

Komentiraj...
Vidi sve komentare