To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Moje cigansko vjenčanje' ima korona virus...

Paddy je u listopadu otkrio kako je pobijedio sedmomjesečnu bitku s rakom prostate nakon što je imao operaciju dugu šest sati. Sada se u bolnici bori protiv korona virusa i upale pluća
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Moje cigansko vjenčanje', Paddy Doherty (61), primljen je u bolnicu s upalom pluća i  korona virusom, prenosi Mirror

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutačno je na respiratoru, a njegov sin Simey oglasio se na društvenim mrežama i zamolio pratitelje neka mole za njegovog oca. 

- Molim vas, možete li svi imati mojeg oca u vašim molitvama? Razgovarao sam s liječnikom, ima dvostruku upalu pluća, a pozitivan je i na korona virus - napisao je Simey. 

Paddy je u listopadu otkrio kako je pobijedio sedmomjesečnu bitku s rakom prostate nakon što je imao operaciju dugu šest sati.

- Ja sam muškarac, ali ne sramim se priznati kako sam plakao od sreće. Toliko sada cijenim život da je to nevjerojatno. Sve što želim je mir i sreća - rekao je svojedobno. 

UŽIVO: SVE O KORONA VIRUSU Melania potvrdila: 'I naš sin Barron je prebolio korona virus'

Doherty je dodao kako je mjesecima ignorirao veliku bol sve dok mu nije počela prolaziti krv. Tada je otišao na pretrage koje su potvrdile bolest.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare