To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Zakon i red' preminula u 70. godini života

Osim u popularnoj seriji, glumac Dennis Farina, glumio je i u filmovima 'Snatch', ''Saving Private Ryan' i 'Midnight Run'. Iza sebe je ostavio troje djece
Vidi originalni članak

Glumac Dennis Farina, zvijezda kriminalističke serije 'Zakon i red', umro je u 70. godini života. Holivudski glumac preminuo je u bolnici u gradu Scottsdale u američkoj saveznoj državi Arizoni zbog krvnog ugruška u plućima. U spomenutoj seriji utjelovio je detektiva Joea Fontanu. 

Osim u popularnoj seriji, glumio je i u filmovima 'Snatch',  ''Saving Private Ryan' i 'Midnight Run'. Njegova zadnja uloga bila je u HBO-ovoj seriji Luck koja je premijerno prikazana 29. siječnja 2012. godine.

Farina je rođen u Chicagu 1944. godine. Iza sebe je ostavio tri sina Joea, Michaela i Dennisa mlađeg koje je dobio u braku sa suprugom Patriciom, a koji su im podarili šestero unuka. Par je bio u braku do 1980. godine. No, ljubav njegova života bila je Marianne Cachill s kojom nikad nije bio u braku. S njom je proveo 35 godina. 

Prije nego što je bio glumac, 18 godina je bio policajac u Chicagu. Godine 2008., uhićen je na aerodromu LAX jer je kroz osiguranje pokušao proći s pištoljem. Tad je tvrdio kako je zaboravio da je oružje u njegovoj torbi. Farina je pritvoren jer je policija utvrdila da pištolj nije registriran, no nakon što se glumac nagodio s tužiteljstvom, dobio je dvije godine uvjetne kazne. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kung fu panda 22.07.2013.

    šteta ovih dana samo loše vijesti odlaze polako dobri glumci

  • tratuljonac 22.07.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=ziLagAgoPCE u spomen ...

  • tylerdurden_1 22.07.2013.

    Legendaran glumac. Sjećam ga se iz Midnight Run, par epizoda Miami Vicea i mislim da sam gledao davno Crime Story. Šteta kak odlaze osobe koje toliko puta gledaš na TV-u i imaš osjećaj da ih poznaješ. Jednostavno te obuzme tuga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare