To je to što me zanima!

Zvijezde na Twitteru čestitale Božić svojim obožavateljima

BLAGDANSKI DUH Poznati su na Twitter stavljali smiješne i obiteljske fotografije. Pohvalili su se kako uživaju i svi su svojim obožavateljima zaželjeli sretan Božić
Vidi originalni članak

Fergie i Josh Duhamel na Twitteru su fanovima zaželjeli sretan Božić uz smiješnu fotografiju na koju su monitirali svoje glave. Osim njih, još je mnogo poznatih preko društvene mreže obožavateljima zaželjelo lijepe blagdane. 

Tori Spelling objavila je fotografiju svoje obitelji kod Djeda Božićnjaka, a zajedničku fotografiju objavila je i obitelj Kardashian. Iako, primjećuje se kako na slici nije Kim, koja je Božić vjerojatno provela s Kanyeom Westom. Hugh Hefner objavio je fotografiju sa svojom zaručnicom Crystal Harris, a Miley Cyrus pozirala je ispred okićenog božićnog drvca.

Zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku', Neil Patrick Harris objavio je fotografiju svog sina Gideona i požalio se kako se maleni za Božić cijelo vrijeme igrao s metlom iako su mu poklonili cijeli set vlakova s tračnicama. Christina Aguilera uživala je u snježnim radostima sa sinom Maxom, a Ashley Tisdale protiv hladnoće se borila toplim napitkom.

Olivia Mun objavila je fotografiju na kojoj čita veliku čestitku, a dizajnerica Rachel Zoe pohvalila se kako provodi Božić na St. Bartsu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • WOMANIZER 26.12.2012.

    sram vas bilo, Britney niste uvrstili! "Merry Christmas beautiful people. Blessed to be spending the day with my favorites – hope y’all are doing the same. Love u all to pieces!"..... a tko su ova zadnja 3 "selebritija"?

  • reporter19 26.12.2012.

    Fegie i Josh Duhamel na Twitteru su fanovima zaželjeli sretan Božić uz smiješnu fotografiju na koju su monitirali svoje glave. -to nisu oni napravili nego im je to napravila Ellen the degeneres http://www.youtube.com/watch?v=6eaF63Aqxqc 0:50

Komentiraj...
Vidi sve komentare