To je to što me zanima!

'Zvijezde pjevaju': Ispali Jelena Radan i Pjer Žardin

U drugoj emisiji showa Zvijezde pjevaju ispali su Pjer Žardin i Jelena Radan koji su, zajedno s Marijom i Goranom, dobili najmanje bodova žirija
Vidi originalni članak

Iako Marija Husar i Goran Navojec nisu briljirali u izvođenju country pjesme, a ni Hus im nije bio nimalo sklon ipak idu dalje.
- Nedostaje mi entuzijazma u ocjenjivanju - rekao je Hus nako što jeo gledao country izvedbu Husar - Navojec.
Jelena Radan nakon ispadanja samo je kratko pozdravila svoju "malobrojnu publiku" jer ni drugi put nije uspjela dogurati daleko u jednom ovakvom showu. Martina Tomičić najviše je pohvalila Nikšu Kušelja. Rekla mu je da je on pravo otkriće. Upravo su on i Ivana Kindl dobili najviše glasova od žirija. Najveće iznenađenje izazvala je Maja Blagdan koja se pojavila u ultrakratkoj minici i zajedno s partnerom Željkom otpjevala "I love rock and roll". Temperamentni Jacques usprotivio se Rajku Dujmiću jer je njegovu partnericu Milu nazvao profesionalkom. Jacques tvrdi da Mila nije pjevačica već glumica koja s većinom ovih stilova nema ama baš nikakve veze.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • horny26 23.03.2008.

    GOGO JE PONOS BJELOVARA I MI GA OBOŽAVAMO!!!!!!!!!!!drugi su u kurcu

  • vemi 23.03.2008.

    Scara, bez uvrede, ali vidi se da nemaš baš uha. Jelena je vrhunska pjavačica, a Pjer je na momente bio super falš. Ipak prošli put su me jako iznenadili, od odabira pjesme, preko izvedbe... nevjerojatno! napravil aje od njega pjevača. To kolike ona cice ima i kako izgleda nema mnogo veze s njezinim pjevanjem. Meni je osobno interesantna, iako nije lijepa, ali pjeva toliko dobro da joj to nitko ne može osporiti. Osim onih koji ne čuju.

  • scara 23.03.2008.

    ta jelena radan:ne zam sta bi vise rekla na tu temu osim da se zena dere, stenje i uzdise dok pjeva, izvija se na pozornici,ima umjetan smjesak, stav i styling katastrofa.u onom prsluku izgleda ko musko, cini se da uopce nema sise.nema pojma sa plesom, kao pase joj neki hard metal da moze mlatiti glavom i vrtiti oni krivim nogama.sto se tice komentara da uvijekodabire krive partnere, ne bih se slozila s tim.i pjer i proslogodisnji igor mesin su bili super.to eje druga stvar sto njen ego i samo dopadnost u to slucaju nadjacava njih.a sto se tice ispadanja, samo se potvrdilo pravilo kako i publika zna procjeniti tko valja, a tko ne.u svakom slucaju-vec godinama iskace iz pastete, vrijeme je da netko zacepi usta toj jadnici i da je zauvjek maknu sa estrade

Komentiraj...
Vidi sve komentare