To je to što me zanima!

Zvijezde pjevaju: Robert Sever i Marija Husar napustili show

Od sudjelovanja u showu odlukom gledatelja oprostili su se Marija Husar i Robert Sever. Najviše bodova žiri je dodijelio Mariju Petrekoviću i Ivani Kindl
Vidi originalni članak

 Ovo je bila genijalna avantura. Nemamo za čim žaliti. Bilo nam je divno, pjevali smo od srca, rekao je Robert Sever nakon ispadanja iz showa 'Zvijezde pjevaju'.

Marija Husar se zahvalila cijeloj ekipi na druženju i Robertu koji joj je pružio nezaboravno vrijeme. Dodala je da je sigurno da je Robert propjevao tijekom showa.

U petoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' iz showa su u  tijesnoj 'bitci' s Gullianom i Melitom Hrengek ispali Robert Sever i Marija Husar. Pjevali su Lauferovu pjesmu 'Budi moja voda'. Njihov odabir pjesme na hrvatskom jeziku osobito se dopao Vanni.

- Super ste to izveli. To je to pjevanje na hrvatskom, onda emocije puno više izlaze van. LIjepo ste se uskladili, vidi se da jako puno vježbate. Bili ste jako puno emotivni i svaka čast - komentirala je Vanna nakon njihova nastupa. 

'Ovo je bila čista personifikacija rock and rolla'

Prvi su nastupili Ivana Kindl i Mario Petreković s pjesmom Elvisa Presleyja 'Tutti frutti'.

- Ovo je bila čista personifikacija rock and rolla, svaka čast - rekao je Nikša Bratoš koji je sjedio u žiriju umjesto Rajka Dujmića koji je bio spriječen doći.

Ksenija Erker je rekla da su to otpjevali najbolje što može biti. 

- Dobrodošli u finalnu emisiju. Gledala sam vas i slušala s osmijehom na licu. Desetka - rekla je Martina Tomčić. Vanna je rekla da su bili sjajni i zamolila ih je da ubuduće pjevaju nešto na hrvatskom jeziku.

- Ako prođemo dalje, slijedeći put pjevamo na hrvatskom - rekla je Ivana koju je Mario podignuo i odnio s pozornice.

Svi članovi žirija nagradili su ih ocjenom deset nakon nastupa. Gulliano i Melita Hrengek otpjevali su pjesmu Elvisa Presleyja 'Suspicious minds'. 

'Napredovali ste u odnosu na prošli put'

- Melita ti uživaš u tome. Kada sam vidjela vaš izbor pjesme malo sam se bojala. Nisam sigurna da je soul način pjevanja bio cijelo vrijeme u vašoj pjesmi, ali publika je bila oduševljena - rekla je Ksenija.

Nikša je rekao da su napredovali u odnosu na prošli put, a Gulliano je rekao da hrabro idu iz emisije u emisiju.

Marko Tolja i Nataša Janjić pjevali su pjesmu 'Stine' Olivera Dragojevića.

'Nataša me davno šarmirala'

Bratoš je rekao da je njegova jedina primjedba što je Marko preuzeo malo teže dijelove pjesme. Vanna je Nataši rekla kako ju je davno šarmirala.

- Stvarno ste pjevali najbolje dosad. Savršeno ste se nadopunjavali. Kontrola emocija je bila sjajna, Marko se prilagodio fenomenalno. Bili ste izvrsni - pohvalila ih je Vanna.

Posljednji su nastupili Marija Borić i Ervin Baučić s mjuziklom 'Fantom u operi'. 

- Ervine moj naklon. Sjajno, razgalili ste me. Jako hrabro - rekla je Martina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • yumma 17.04.2011.

    Razočaralo me šta nije ispala Melita,nju jedino spašava Giuliano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare