To je to što me zanima!

Zvijezde pod hipnozom: Kad se slavni nađu između jave i sna

Show donosi niz zabavnih, neobičnih i iznenađujućih situacija kroz koje će prolaziti sudionici te će se zajedno s gledateljima zabaviti gledajući kako su ih savladali
Vidi originalni članak

Uskoro počinje snimanje novog showa koji će se prikazivati na Novoj TV. Riječ je o showu naziva 'Zvijezde pod hipnozom', a sudeći po uspješnosti u zemljama diljem svijeta u kojima se prikazivao, ovog proljeća očekuje nas vrhunska zabava.

Format je licenca FremantleMedia, prvotno emitiran u Francuskoj 2014. godine, vraća se i s drugom sezonom 2015. na TF1, te postaje broj jedan show u danu.

Godine 2014. je show emitiran i u Kanadi, dok je ukrajinska verzija showa prošle godine na New Channelu polučila mega uspjeh, te su u tijeku pripreme za drugu sezonu. Za Novu TV show 'Zvijezde pod hipnozom' producirat će Fremantle Hrvatska.

Producenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom.

Ova jedinstvena emisija povest će hipnotizirane javnosti poznate osobe kroz putovanje prepuno zabave, kako za njih, tako i za sve gledatelje. Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, i to sve pred kamerama ovog urnebesno zabavnog showa. 

Ovo je show koji donosi niz zabavnih, smiješnih, neobičnih i iznenađujućih situacija kroz koje će prolaziti hrabri sudionici ovog izazova, te će se zajedno s gledateljima zabaviti gledajući kako su ih savladali. 

Jesu li naše zvijezde dovoljno otvorena uma, hoće li svi uspjeti biti hipnotizirani, ili se među zvijezdama krije i poneki skeptik i netko tko je jednostavno nepodložan hipnozi, tek ćemo vidjeti.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DamTi18cm 23.02.2017.

    Zar je hipnoza moguća?

  • 23.02.2017.

    Kad bi u svijetu napravili show tko će pojesti više gov.a isto bi učinile i naše televizije.Svašta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare