To je to što me zanima!

Zvijezdi 'Pune kuće' počela je dvomjesečna kazna zatvora

Lori i njezin suprug na sudu nisu uspjeli uvjeriti nikoga kako njihova 'donacija' sveučilištu ustvari nije bio običan mito, uz pomoć kojeg su kćeri upisali na željeni fakultet
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Pune kuće', Lori Loughlin (56), odvedena je u savezni zatvor u sjevernoj Kaliforniji gdje joj je započela dvomjesečna kazna zbog skandala u kojem se našla sa suprugom Mossimom Giannullijem (57), piše NBC News

Na sudu nisu uspjeli uvjeriti nikoga kako njihova 'donacija' sveučilištu ustvari nije bio običan mito, uz pomoć kojeg su kćeri upisali na željeni fakultet, a ta institucija trebala ih je predstaviti kao perspektivne veslačice i uključiti ih u tim na sveučilištu Južne Kalifornije.

Lori je u istom saveznom zatvoru u kojem je glumica Felicity Huffman (57) odslužila 11 dana prošlog listopada. Morala je poštovati sva pravila, uključujući buđenje u pet sati i nošenje uniforme. Od Lori će se također očekivati da se svega pridržava. Trenutačno su u zatvoru zabranjene posjete zbog pandemije korona virusa. 

Giannulli, Lorin suprug, osuđen je na pet mjeseci zatvora, 250 sati društveno korisnoga rada i novčanu kaznu od 250.000 dolara. Njih su dvoje među 57 osoba koje su optužene u velikom skandalu s varanjem na fakultetu. 

- Donijela sam groznu odluku. Željela sam kćeri na nepravedan način upisati na fakultet - rekla je glumica u svom svjedočenju u kolovozu. 

LORI LOUGHLIN DAVALA MITO Zvijezda Pune kuće ide u zatvor: Dobila dva mjeseca iza rešetaka

- Voljela bih da mogu vratiti vrijeme i učiniti neke stvari drugačije, ali mogu samo preuzeti odgovornost i krenuti naprijed. Imam veliku vjeru u Bogu, vjerujem u iskupljenje i učinit ću sve u svojoj moći da se iskupim - izjavila je pred sudom zvijezda 'Pune kuće'.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Rafo 30.10.2020.

    Pa svi koji mogu rade to isto, samo su ovi imali nesreću da su ih otkrili.

  • KusNjega 30.10.2020.

    Kod nas svatko sa 500 € u džepu ovo radi, sasvim legalno. Još ga naše društvo cijeni kao snalažljiva, ili "zašto ne kad može, i ja bi isto!!!"

  • muskarac 30.10.2020.

    ova je prosla sa zakonom nesto kao horvantcic kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare