To je to što me zanima!

Zvijezdu meksičkih sapunica ubili dok je čekala sina na ulici

Nesretnu Mendozu 2010. su oteli, kao i njenog supruga i sina, koji je tada imao svega šest mjeseci. Tražili su otkupninu. Ovog puta završilo je tragično
Vidi originalni članak

Meksička glumica i pjevačica Tania Mendoza ubijena je u utorak popodne dok je čekala sina ispred nogometne akademije u rodnoj državi Morelos, piše Daily Mail

Tania je bila u društvu ostalih roditelja čija su se djeca nalazila na istoj akademiji. Dok su čekali mališane, dvojica nepoznatih muškaraca zaustavila su se ispred kompleksa. Jedan od njih sišao je s motora i ušao u kampus te pucao u glumicu. Ispalio je nekoliko hitaca, a onda pobjegao sa svojim pomagačem.

Do dolaska policije i hitne pomoći, 42-godišnja Taina je već bila mrtva.

LISA BANES Tragično preminula holivudska glumica: Udario ju je električni skuter, a vozač je pobjegao...

Tania Mendoza stekla je slavu i popularnost u glavnoj ulozi u filmu 'La Mera Mera Reyna del Sur' iz 2005. godine. Uz glumu, bavila se i pjevanjem te izdala pet albuma. U 2010. godini oteta je sa suprugom i sinom, koji je tada imao šest mjeseci. Trojica maskiranih otmičara zgrabili su ih u njihovoj autopraonici i odvezli na nepoznatu lokaciju. Tamo su ih pretukli pa par sati nakon pustili. 

Nekoliko dana nakon otmice, obitelj je dobila prijeteće poruke u kojima su otmičari tražili novac poručili im da se moraju odseliti iz države. 

Obitelj Mendoza nekoliko se puta nakon traumatičnog događaja žalila državnom odvjetništvu na prijetnje smrću. 

Idi na 24sata