To je to što me zanima!

'Zvjezdane staze': Stigli novi detalji o nadolazećoj TV seriji

Iako je povratak 'Zvjezdanih staza' na male ekrane već duže vremena obavijen velom tajne, ipak smo uspjeli iskopati neslužbene informacije o dugoočekivanoj TV seriji
Vidi originalni članak

Premda je povratak 'Zvjezdanih staza' na male ekrane već duže vrijeme obavijen velom tajne, iz SAD-a smo ipak uspjeli iskopati neke neslužbene informacije o dugoočekivanoj TV seriji.

Konkretno, saznajemo da će CBS-ov novi serijal biti smješten u klasičnom svemiru 'Zvjezdanih staza', dakle ne onaj koji je rebootao J.J. Abrams. Uz to, prva će se sezona odvijati u eri prije one koju smo vidjeli u 'Zvjezdanim stazama: Nova generacija', no nakon događaja iz 'Zvjezdanih staza 6: Neotkrivena zemlja'. Istina, to je prilično velik vremenski period, no na temelju ove informacije se i dalje može zaključiti da će se vrijeme radnje preklapati s periodom aktivnosti Enterprisea B i Enterprisea C.

Također, čini se kako serija neće biti smještena na neki Enterprise, a kreativni direktor Bryan Fuller navodno planira puno vremena posvetiti zločestoj skupini Klingonaca koja će stajati na putu našim još neimenovanim herojima.

Osim toga, isti izvori navode i kako će nova serija biti sezonska antologija, dakle nešto poput 'Američke horor priče', 'Pravog detektiva' i 'Fargoa'. Drugim riječima, svake godine, odnosno sezone možemo očekivati blago promijenjenu formulu i značajno promijenjenu glumačku postavu, mjesto i vrijeme radnje.

Prva sezona nove serije 'Zvjezdanih staza' debitirat će na CBS-u tijekom 2017. godine. O konkretnom datumu izlaska još uvijek nema riječi, no nove informacije očekujemo uskoro.

Izvor: adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sasa6 22.04.2016.

    jedva cekam ali tesko da moze zamjenit najboljeg kapetana ikad patricka jean luc picarde stewarta.qapla uzivajte dugo i uspijesno.

  • Dino Shady 18.04.2016.

    space. the final frontier

  • montello 15.04.2016.

    meni su najdraze star trek s picardom i rikerom,

Komentiraj...
Vidi sve komentare