To je to što me zanima!

'Zvjezdane staze': U novoj će seriji ipak biti William Shatner

Nakon što je rekao da mora razmisliti o glumi u nadolazećoj seriji iz svijeta 'Zvjezdanih staza', 'Star Trek Discovery', originalni kapetan Kirk, tj. William Shatner pojasnio je svoje riječi
Vidi originalni članak

Za razliku od Leonarda Nimoya, svojeg kolege iz serije 'Zvjezdane staze', William Shatner izbjegavao je vratiti se u 'Zvjezdane staze' otkako je njegov lik, kapetan Kirk, poginuo u filmu 'Zvjezdane staze: Generacije'.

No čini se da se glumac predomislio oko svojeg pojavljivanja u nekim 'Zvjezdanim stazama' te je svoju prvotnu izjavu sada malo pojasnio.

- Jesam li za to? Mislim da jesam. Ne kažem 'teško da ću se vratiti' već da ću razmisliti ako me pitaju - rekao je Shatner.

Uzmemo li u obzir da se 'Star Trek: Discovery' odvija deset godina prije početka originalne serije, jasno nam je zašto glumac daje nedorečene izjave. Budimo iskreni, povezati originalnu seriju, s događajima koji se odvijaju deset godina ranije i sa ostarjelim Kirkom može donijeti mnogo problema za radnju. No kako su u pitanju 'Zvjezdane staze', koje se odvijaju po raznim vremenskim periodima, a čak i u raznim svemirima, ipak nam se čini da je to nešto što bi scenaristi mogli riješiti.

'Star Trek: Discovery' na male ekrane dolazi u siječnju 2017., a ako vam nedostaju 'Zvjezdane staze', najnovije filmsko izdanje još uvijek možete pogledati u kinima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • katarina j. 04.09.2016.

    Jedva čekam!

  • 03.09.2016.

    Ja ovo seriju jednostavno obožavam

  • 03.09.2016.

    Will je legenda s razlogom. Live long and prosper!

Komentiraj...
Vidi sve komentare