To je to što me zanima!

Imate li probleme s kožom? Silverex ima rješenje

O srebru kao antibiotiku i sterilizatoru govore mnoge knjige. Sve one nastale su na temelju iskustava od prije 1200 godina, kada je europsko plemstvo svoje zdravlje dugovalo srebru
Vidi originalni članak

Europske plemićke obitelji u prošlim su se vremenima, koristeći srebrni pribor za jelo, srebrne pehare i šalice, štitile od kuge i niza drugih bolesti koje su harale zbog gladi, prljavštine i neimaštine. Ni ostatak svijeta nije zaostajao u tome, posebice Azija. Jesti iz srebrnog tanjura i piti iz istog takvog pehara bila je svakodnevica samo za više slojeve društva. Oni niži, srebro si nisu mogli priuštiti.

Danas, zahvaljujući razvoju moderne tehnologije, srebro se sve više koristi u medicini kao najučinkovitija zaštita od raznih bakterija i virusa. Činjenicu da čisto srebro ne izaziva alergije niti nuspojave te se izlučuje iz organizma u roku 24 sata, iskoristila je i suvremena medicina pa ga sve masovnije koristi u gazama, zavojima, kremama za tretiranje i brže zarastanje rana i opeklina te mnogim drugim medicinskim sredstvima i dezinfekcijskim preparatima. Isto tako, korejski znanstvenik Young Choi nakon dugogodišnjeg laboratorijskog istraživanja i ispitivanja, koristeći visoku tehnologiju uspio je proizvesti srebro najviše kvalitete koje karakterizira sve Silverex proizvode. Snaga svih Silverex proizvoda je u 99,9% čistoj srebrnoj pjeni koja generira ione srebra, nudeći zaštitu od zaraza, nježniju i hidratiziranu kožu te uništavajući čak 650 različitih bakterija, klica, gljivica i parazita.

Silverex sprej - za zdravu i lijepu kožu u svakom trenutku

Lijepa i njegovana koža ogledalo je naše svakodnevne njege i zdravlja. Priuštite joj savršenstvo uz pomoć Silverex spreja. Silverex sprej se dokazao kao pobjednik u borbi protiv raznih neželjenih posljedica na koži kao što su gljivice, akne, herpesi, osipi, ubodi insekata, kožne alergije, ogrebotine, ekcemi, suha i gruba koža, svrbež i crvenilo nakon depilacije, i drugih kožnih problema, te rješava i probleme upale zubnog mesa, afte i neugodne mirise.  

Silverex sprej je veoma jednostavan za korištenje. Napunite ga običnom vodom i pričekajte pola sata, koliko je potrebno da se ioni srebra otope u vodi te koristite više puta dnevno (pošto nema nuspojava). U vrijeme nezavidnih financijskih situacija, obradovat će vas vijest da Silverex sprej ispunjava uvjet štedljivosti. Svakodnevnim korištenjem trajat će u prosjeku 24 mjeseca, a u svako doba je dopunjiv vodom, te je odlična zamjena za desetine kozmetičkih i dermatoloških proizvoda.

Silverex tuš - inovacija u njezi suhe i oštećene kože

Iako mnogi smatraju da suha i ispucala koža i nije neki ozbiljan problem, mnogi pate zbog crvenila, isušenosti i lišajeva na koži. Hladnoća, vjetar, hladni i suhi zrak u zimskim danima dodatno negativno utječu na vašu kožu te ona postaje izrazito suha, crvena, nadražena, osjetljiva i gruba na dodir. Što se u hladnim mjesecima zapravo događa sa vašom kožom? Usporava se lučenje lojnih žlijezda, smanjuje se lučenje sebuma i slabi hidrolipidni sloj kože, pa ona postaje sklona isušivanju, perutanju, crvenilu i iritacijama. Kada žlijezde lojnice u koži ne proizvedu dovoljne količine masnoća (sebum), koja štiti kožu od atmosferskih prilika, koža postaje suha, crvena, ispucala, gubi svoju elastičnost i napetost, a ponekad postaje i bolna. 

Silverex tuš je jedini tuš sa srebrnim ionskim filterom u cijelome svijetu koji tijekom korištenja kontinuirano izbacuje ione srebra i pritom prodire u sve pore tijela i djeluje potpuno antibakterijski i antiseptički, te omogućuje tuširanje bez klora. Štetnost klora za kožu znanstveno je dokazana, posebno kad je u dodiru sa sredstvima za čišćenje, pa ovakvo tuširanje jamči zdravu i blistavu kožu i kosu. Poanta tuširanja Silverex tušem je da sprječava kožne infekcije, svrbeže, crvenila i akne, pozitivno djeluje na oštećenu kožu i njezino perutanje te pruža potrebnu hidrataciju koži. 

Osim blagodati koje Silverex tuš nudi vašem tijelu, on također pruža ekonomsku uštedu (40% uštede vode, smanjena upotreba regeneratora, šampona i većine sredstava za osobnu higijenu) te nema mogućnosti skupljanja klora na prostorima vaše kupaonice, a ujedno i dezinficira površine. Sve njegove prednosti najbolje ćete upoznati ako se samo jednom istuširate vodom koja sadrži ionsko srebro.

Silverex sapun - rješenje za problematičnu kožu

Vjerojatno ne postoji osoba koja se barem jednom tijekom svog života nije susrela s problemom prištića, tih upornih pojava koje narušavaju ljepotu kože lica i tijela. Da li ste ikada sanjali da imate kožu savršeno njegovanu poput filmske zvijezde? Revolucionarna tehnologija implementacije srebrnih iona 99,99 postotne čistoće u bazu Silverex sapuna omogućuje postizanje iznimnih zdravstvenih i estetskih dobrobiti. Osim što koži daje nježnost, sapun ju čisti od svih vrsta bakterija i nečistoća te pruža dugotrajnu elastičnost.

Korištenje Silverex sapuna riješiti će vašu kožu sitnih mitesera i očistiti će vaše pore. Savjetujemo da pustite Silverex sapun na koži da djeluje jednu minutu, nakon toga isperite i ručnikom laganim kružnim pokretima izmasirajte lice, a nečistoće će same izlaziti. Nakon toga pošpricajte Silverex sprejem. Uskoro ćete zaboraviti na bilo kakve kreme i slične preparate za njegu kože koje se gomilaju u vašoj kupaonici.

Ove zime izbjegnite gripu

Najhladnije godišnje doba donosi nam zimske radosti, svježa jutra i hladne zime, ali i bliske susrete s virusima i bakterijama, uzročnicima prehlada, gripa, i sličnih neugodnih stanja.  Silverex nudi rješenje kako se zaštiti ove zime od nadolazećih problema.

Je li u prostoriji u kojoj boravite suh zrak? Isušeno vam je grlo, začepljen nos, peku vas oči, muči vas astma, ili ste jednostavno često bolesni? Unesite u svoj dom Silverex ovlaživač zraka koji će ispuštanjem srebrnih iona kontinuirano ili u vremenskim intervalima koji sami odredite kvalitetno ovlaživati zrak i štititi imunološki sistem od zaraza i bakterija koje se nalaze u okruženju. 

Silverex ovlaživač zraka obavljati će sljedeće funkcije koje će prostor učiniti ugodnijim i kvalitetnijim za život: ovlaživanje zraka, a samim time i olakšavanje disanja prvenstveno kod osoba koje pate od astme ili alergija; uništavanje svih bakterija u prostoru te na taj način pozitivno djelujući na zdravlje, sprječavajući širenje zaraza i prijenos bolesti; samočišćenje, s obzirom da srebrna pjena onemogućuje nastanak bakterija i unutar ovlaživača, a ne samo izvan njega; terapiju aromatičnim uljima koji opuštaju tijelo i um, eliminiraju stres, povećavaju moć koncentracije te smanjujući napetost i umor i sl. 

Silverex ovlaživač je zanimljiv i zbog svog karakterističnog izgleda s obzirom da u večernjim i noćnim satima lako odigrava ulogu prekrasne svjetiljke, koja unosi posebno raspoloženje u ambijent u kojem se nalazi, primjerice domovi, bolnice, vrtići, knjižnice, uredi, i sl.

Neka vaša koža zablista uz Silverex proizvode

Želite li se pohvaliti dugotrajno svilenkastom i lijepom kožom, koja ne samo da ima prednosti u zdravstvenom smislu nego i u estetskom smislu jer izgleda zdravije, mlađe i glađe; svakako se odlučite na Silverex proizvode. Silverex proizvodi omogućit će vam da se  unatoč današnjoj sveprisutnoj užurbanosti i nezaobilaznom stresnom načinu života, na najjednostavniji način brinete za očuvanje i održavanje zdravog i mladolikog izgleda svoje kože. 

Osim u našem web shopu od sada Silverex proizvode možete pronaći u ljekarnama diljem Hrvatske. Potražite koje su to ljekarne na našim web stranicama: www.silverex.hr, posjetite ih i ljubazno osoblje rado će vam objasniti detalje o Silverex proizvodima.

PROTEGA d.o.o.
22. lipnja 3
51000 Rijeka
Tel: 051/266-403
Mob: 098/326-372
www.silverex.hr

Idi na 24sata