To je to što me zanima!

Skuhatćute donosi: njegovo veličanstvo Roštilj

U subotu 4.8. ne propustite novi broj Skuhatćute koji donosi zbirku odabranih recepata za najslasniju roštiljadu za samo 1,99 kn uz 24sata.
Vidi originalni članak

Novi broj magazina za uživanje donosi zbirku odabranih recepata za najslasniju roštiljadu. Kušajte aromatičnu pastrvu sa žara, ispecite povrće tako da ostane sočno ili bacite odrezak na roštilj i uživajte u rezultatima. Svaki recept je popraćen kulinarskim savjetima ili trikovima zahvaljujući kojima će jela sa žara biti neodoljiva. 

Na roštilj-zabavi salata je važan gost. Stoga kušajte specijalitet od pečenih rajčica punjenih fetom i aromatičnim začinima, grčku salatu s tjesteninom ili uljepšajte stol primamljivom kombinacijom mozzarelle, rajčice i svježeg začinskog bilja. Uz kremastu krumpir-salatu riba i meso s roštilja bit će još ukusniji. 

Zahvaljujući talijanskim kuharima te maštovitim ili tradicionalnim nadjevima brzo i lako možete pripremiti punjenu tjesteninu. Za brzinski ručak napunite kanelone mljevenim mesom ili poslužite školjke sa sirom i špinatom u umaku od rajčice i bosiljka. Ako imate dovoljno strpljenja - donosimo i recept za domaću paštu, a poželite li kušati nešto novo, prepišite recepte od Talijana ili Nijemaca. 

Za desert razveselite ukućane i goste tortom Havana, Hrskava podloga od krokanta baza je za mirisnu i laganu kremu od vanilije. Ako brojite kalorije, umjesto torte isprobati možete deserte od granole. Prutići od žitarica sa suhim voćem idealna su grickalica za plažu, a za doručak granolu pomiješajte s mlijekom ili jogurtom. I u ovom smo broju nagradili čitatelje koji su poslali svoje recepte koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.                  

Idi na 24sata