Novi broj magazina za uživanje donosi zbirku odabranih recepata za najslasniju roštiljadu. Kušajte aromatičnu pastrvu sa žara, ispecite povrće tako da ostane sočno ili bacite odrezak na roštilj i uživajte u rezultatima. Svaki recept je popraćen kulinarskim savjetima ili trikovima zahvaljujući kojima će jela sa žara biti neodoljiva.
Na roštilj-zabavi salata je važan gost. Stoga kušajte specijalitet od pečenih rajčica punjenih fetom i aromatičnim začinima, grčku salatu s tjesteninom ili uljepšajte stol primamljivom kombinacijom mozzarelle, rajčice i svježeg začinskog bilja. Uz kremastu krumpir-salatu riba i meso s roštilja bit će još ukusniji.
Zahvaljujući talijanskim kuharima te maštovitim ili tradicionalnim nadjevima brzo i lako možete pripremiti punjenu tjesteninu. Za brzinski ručak napunite kanelone mljevenim mesom ili poslužite školjke sa sirom i špinatom u umaku od rajčice i bosiljka. Ako imate dovoljno strpljenja - donosimo i recept za domaću paštu, a poželite li kušati nešto novo, prepišite recepte od Talijana ili Nijemaca.
Za desert razveselite ukućane i goste tortom Havana, Hrskava podloga od krokanta baza je za mirisnu i laganu kremu od vanilije. Ako brojite kalorije, umjesto torte isprobati možete deserte od granole. Prutići od žitarica sa suhim voćem idealna su grickalica za plažu, a za doručak granolu pomiješajte s mlijekom ili jogurtom. I u ovom smo broju nagradili čitatelje koji su poslali svoje recepte koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.