Obavijesti

Skuhatćute donosi: njegovo veličanstvo Roštilj

Skuhatćute donosi: njegovo veličanstvo Roštilj
6

U subotu 4.8. ne propustite novi broj Skuhatćute koji donosi zbirku odabranih recepata za najslasniju roštiljadu za samo 1,99 kn uz 24sata.

Novi broj magazina za uživanje donosi zbirku odabranih recepata za najslasniju roštiljadu. Kušajte aromatičnu pastrvu sa žara, ispecite povrće tako da ostane sočno ili bacite odrezak na roštilj i uživajte u rezultatima. Svaki recept je popraćen kulinarskim savjetima ili trikovima zahvaljujući kojima će jela sa žara biti neodoljiva. 

Na roštilj-zabavi salata je važan gost. Stoga kušajte specijalitet od pečenih rajčica punjenih fetom i aromatičnim začinima, grčku salatu s tjesteninom ili uljepšajte stol primamljivom kombinacijom mozzarelle, rajčice i svježeg začinskog bilja. Uz kremastu krumpir-salatu riba i meso s roštilja bit će još ukusniji. 

Zahvaljujući talijanskim kuharima te maštovitim ili tradicionalnim nadjevima brzo i lako možete pripremiti punjenu tjesteninu. Za brzinski ručak napunite kanelone mljevenim mesom ili poslužite školjke sa sirom i špinatom u umaku od rajčice i bosiljka. Ako imate dovoljno strpljenja - donosimo i recept za domaću paštu, a poželite li kušati nešto novo, prepišite recepte od Talijana ili Nijemaca. 

Za desert razveselite ukućane i goste tortom Havana, Hrskava podloga od krokanta baza je za mirisnu i laganu kremu od vanilije. Ako brojite kalorije, umjesto torte isprobati možete deserte od granole. Prutići od žitarica sa suhim voćem idealna su grickalica za plažu, a za doručak granolu pomiješajte s mlijekom ili jogurtom. I u ovom smo broju nagradili čitatelje koji su poslali svoje recepte koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.                  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...