To je to što me zanima!

Spasite se uz "PLAN 22" Luke Vidovića koji vas čeka 28.11.

Poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović osmislio je akcijski plan koji će našu zemljicu „izvući“ iz depresije, besperspektivnosti i nelikvidnosti. Premijera vas čeka 28. studenog u Studiju Smijeha
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko mjeseci intenzivnih stand up nastupa diljem Hrvatske i vođen geslom „Samo nas iluzija i smijeh spasiti mogu”, poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović osmislio je akcijski plan koji će predstaviti u predstavi „PLAN 22“ 28. studenog u 20:30 u Studiju Smijeha! U prodaju je pušteno samo 100 ulaznica, ostatak je poslan u Remetinec.

Iako u zadnje vrijeme niže uspjehe s dječjom predstavom „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“, Luka paralelno radi i na zabavi za odrasle. Nakon predstave „Što je muškarac bez trikova“ koja je premijerno bila izvedena u Špičkovini, ovom prilikom predstavlja još jedan  autorski projekt s premijerom u Zagrebu - „Plan 22“. Predstava je comedy magic show, kojim je Luka uspješno povezao stand up i odlične iluzionističke trikove.

Pretpremijera predstave održala se 31.10. i bila je rasprodana, nakon čega je pozvan u Samobor, Križevce, Koprivnicu, Donju Stubicu i u Jasku.

Nakon zagrebačke premijere Luka Vidović planira još niz nastupa jer spas trebaju mnogi na području cijele Hrvatske i šire!

Gradovi koji će se spasiti među prvima su:  

14.11. - Klub Kulture - Križevci

20.11. - Kulturno Kreativni Centar Pixel - Koprivnica

26.11. – Plava Dvorana – Donja Stubica

27.11. – Kulturni centar – Jastrebarsko

Luka Vidović ističe:  „U doba sveopće financijske i gospodarske krize, nije sve tako crno, rekli bi slijepci! Na kraju tunela nazire se svjetlo koje će nas obasjati i donijeti blagostanje i sreću u naše živote – to je„Plan 22“!“

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna i možete ih kupiti u Studiju Smijeha ili ih rezervirati na broj telefona 01 5588-980 / 095 5103 129  te putem maila ulaznice@studiosmijeha.hr.

Sve informacije pratite na www.studiosmijeha.hr ili na facebook stranici Menart BPM.

Idi na 24sata