Obavijesti

Spasite se uz "PLAN 22" Luke Vidovića koji vas čeka 28.11.

Spasite se uz "PLAN 22" Luke Vidovića koji vas čeka 28.11.
1

Poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović osmislio je akcijski plan koji će našu zemljicu „izvući“ iz depresije, besperspektivnosti i nelikvidnosti. Premijera vas čeka 28. studenog u Studiju Smijeha

Nakon nekoliko mjeseci intenzivnih stand up nastupa diljem Hrvatske i vođen geslom „Samo nas iluzija i smijeh spasiti mogu”, poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović osmislio je akcijski plan koji će predstaviti u predstavi „PLAN 22“ 28. studenog u 20:30 u Studiju Smijeha! U prodaju je pušteno samo 100 ulaznica, ostatak je poslan u Remetinec.

Iako u zadnje vrijeme niže uspjehe s dječjom predstavom „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“, Luka paralelno radi i na zabavi za odrasle. Nakon predstave „Što je muškarac bez trikova“ koja je premijerno bila izvedena u Špičkovini, ovom prilikom predstavlja još jedan  autorski projekt s premijerom u Zagrebu - „Plan 22“. Predstava je comedy magic show, kojim je Luka uspješno povezao stand up i odlične iluzionističke trikove.

Pretpremijera predstave održala se 31.10. i bila je rasprodana, nakon čega je pozvan u Samobor, Križevce, Koprivnicu, Donju Stubicu i u Jasku.

Nakon zagrebačke premijere Luka Vidović planira još niz nastupa jer spas trebaju mnogi na području cijele Hrvatske i šire!

Gradovi koji će se spasiti među prvima su:  

14.11. - Klub Kulture - Križevci

20.11. - Kulturno Kreativni Centar Pixel - Koprivnica

26.11. – Plava Dvorana – Donja Stubica

27.11. – Kulturni centar – Jastrebarsko

Luka Vidović ističe:  „U doba sveopće financijske i gospodarske krize, nije sve tako crno, rekli bi slijepci! Na kraju tunela nazire se svjetlo koje će nas obasjati i donijeti blagostanje i sreću u naše živote – to je„Plan 22“!“

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna i možete ih kupiti u Studiju Smijeha ili ih rezervirati na broj telefona 01 5588-980 / 095 5103 129  te putem maila ulaznice@studiosmijeha.hr.

Sve informacije pratite na www.studiosmijeha.hr ili na facebook stranici Menart BPM.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"