To je to što me zanima!

1, 2, 3, guraj! Ovako se igrači u Srbiji 'zagrijavaju' za utakmicu

Neki klubovi imaju težak, neki nešto rijeđi raspored utakmica, ali pored ovakvih uvjeta igračima nogometnog kluba Odžaci iz Srbije može biti previše i jedna utakmica tjedno
Vidi originalni članak

FK Odžaci nastupa u Prvoj ligi Srbije i trenutno drži 14. mjesto na ljestvici.

Nogometaše sutra čeka susret protiv Dinama iz Vranja. 

Ništa tu nebi bilo čudno u nekoj drugoj ligi, ali Odžaci očito imaju slab budžet pa si ne mogu priuštiti autobus za putovanja na gostujuće utakmice kao što si to priušte neki jači klubovi.

Za prijevoz se 'pobrinula' općina, koja je omogućila autobus za nogometaše i trebala je to biti sretna vijest, međutim, kad su nogometaši vidjeli 'pilu', nisu mogli vjerovati.

Autobus ima kilometara kao da je dva puta otišao do mjeseca i natrag, a putovanje od 500 kilometara koje ga čeka, čini se kao nemoguća misija.

Već je u startu došlo do problema, autobus se nije mogao upaliti pa se morao prebaciti na 'zadnji pogon' i sirovu snagu. Dečki su se poredali i uz smijeh pogurali autobus koji se potom uspješno upalio na opće oduševljenje prisutnih. 

Klub je na svojoj Facebook stranici objavio šaljivi video.

- Je li naša ekipa, koja predstavlja grad i općinu po cijeloj Srbiji zaslužila ovakav tretman kod čelnika općine? Jesmo li zaslužili da dobijemo ovakav autobus za putovanje od 500 kilometara? - zapitali su se iz kluba. 

Vrijednim nogometašima možemo samo zaželjeti sretan put i da živi dođu do odredišta, budući da će im sreća definitivno trebati. Možda čak i više od sreće.

Šaljivi video i famozni autobus možete vidjeti i sami.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • OS98netko 24.03.2017.

    Cekaj trebalo bi biti smijesno ili??

  • Samo pošteno 23.03.2017.

    Sirotinja!

  • zmajina3 23.03.2017.

    koliko se vi zamarate sa Srbijom pa to je strasno,jel zelenija trava ha,decki se sale na svoj racun dok su i snimali nevidim zasto bi to bila neka vijest u HR pa isto to se desava i kod nas samo sto se umislja da smo mi tj vi(srecom ne vecina) rasa iznad nekoga..........uzivajte u zivotu brzo ce vam proci u mrznji i čemru zar vam je to cilj ?? :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare