To je to što me zanima!

24 pothvata i spektakla, plus kiša bisera i debakla

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sportsku 2008. godinu promotrili smo u 24 slike. Blankino i Filipovo srebro, pa i tragedija na turski način, nove dvorane, velika španjolska godina...
Vidi originalni članak

SEMIH SENTÜRK RASPLAKAO HRVATE
Pobjeda protiv Austrije razbila je grč, trijumf nad Njemačkom raširio je krila i rasplamsao euforiju. 'Idemo do finala’, klicla je Hrvatska ljetos u Austriji. A onda je Turčin Senturk u 120. minuti raspalio  s ruba šesnaesterca, 'rasparao’ mrežu i slatke snove o europskoj kruni.
BLANKA I FILIP ZA POVIJEST
Srebrna medalja Filipa Udea na konju s hvataljkama jednaka je eventualnom spuštanju hrvatskih astronauta na Mjesec. Uvjeti u kojima je radio neusporedivi su s onima u zapadnim zemljala. Srebro Blanke Vlašić u Pekingu najveći je hrvatski atletski rezultat u povijesti.
BRUTALNA OZLJEDA EDUARDA
fotografija koja je najviše šokirala hrvatsku sportsku javnost. Eduardova slomljena noga nakon starta Martina Taylora nikoga nije ostavila bez emocija. Više tisuća čitatelja 24sata uputilo je Duduu poruke podrške, a on se nakon deset mjeseci vratio na travnjak.
ČAVIĆU POBJEDU ODNIJELI NOKTI
Da nisam odrezao nokte, pobijedio bih Phelpsa, rekao je Milorad Čavić. Za stotinku je ostao bez zlata na 100 m delfin na OI.
ZDRAVKO MAMIĆ OD DRVA NE VIDI ŠUMU
Zdravko Mamić odgovorio je BBB-ima u klubu na svoj način:
- To je zamjena teza, od šume ne vide drvo. Ili od drva šumu.
PRVI U POVIJESTI OLIMPIJADU OTKAZAO SMS-OM
Hrvatski tenisač Ivo Karlović vratio se u Davis Cup reprezentaciju samo kako bi mogao igrati na OI-u. Dan uoči otvorenja nastup je otkazao SMS porukom predsjedniku HOO-a Zlatku Mateši.
ČARLI SE ZALJUBIO NA PRVI POGLED
Ne mogu baš reći da me kod Ive privukla njena pamet, priznao je reprezentativac Vedran Ćorluka kako je počeo vezu s Ivom Buzov.
ANAS NA BALKONU IZVEO STRIPTIZ
Počeo je skidanje sa čarapama, a završio potpuno gol. Mladi nogometaš Anas Sharbini na Euru je izveo pravi striptiz.
ZLATANOV NAJKRAĆI INTERVJU IKADA
Zlatane, oprosti, imaš minutu?, zapitao je Ibrahimovića hrvatski novinar, na što mu je ovaj u prolazu odgovorio: “Pih!”.
BOLJI LJUBAVNIK NEGO TENISAČ
Španjolac Fernando Verdasco možda nije osvojio Grand Slam, ali Ana Ivanović je još bolji “ulov”. U vezi su od rujna.
PILETINA USAINU BOLTU DAJE KRILA
Jamajčanski sprinter Usain Bolt u Pekingu je ispisao atletsku povijest. Uzeo je tri zlata (100m, 200m i štafeta) i postavio sva tri nova svjetska rekorda. Za fantastične rezultate 'kriva’ je piletina.
- Što sam radio prije utrka? Iskreno, ustao sam oko podne, a maserka mi je donijela pileće medaljone. Htio sam prije same trke pojesti još koji, ali trener mi nije dao - rekao je Jamajčanin.
CRISTIANO, ŠEVIM NA TVOJ RAČUN!
Jamieju Wrightu, 21-godišnjaku koji nalikuje na Cristiana Ronalda, djevojke same prilaze nudeći mu seks.
- Na portugalskom im govorim kako su lijepe. Većina ih do jutra ne shvati da ja nisam pravi Cristiano. A i nakon što im otkrijem istinu, to im bude simpatično - rekao je Ronaldov dvojnik.


24 POTHVATA I SPEKTAKLA, KIŠA BISERA I DEBAKLA - 2. DIO

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cedo 02.01.2009.

    cavicu ono je tvoje zlato cjeli svijet to zna ali kad prokletnici ne daju ali ipak ti si SAMPION

  • mata1 01.01.2009.

    kakva pravila protiv turcina .eb.m..m.svoju.crko dabogda na igralistu mu polomili obe noge.nolika turska i znalo se da neuspijevaju dalje sve su igrace u prvim utakmicama izgubili i cemu se nadaju.nego samo su nas htjeli zaustavit to je cilj.

  • Matija-1991 31.12.2008.

    Ja jos ne vjerujem da smo mi izgubili utakmicu!!!!!!!!!!!!!!! daj nek me neko štipne mozda je ovo samo noćna mora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Senturk da bog da svaki put kad gađas gol pogodiš korner zastavicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare