To je to što me zanima!

24sata Ski Challenge '08: U petak posljednja utrka

Posljednja utrka Svjetskoga kupa Ski Challenge 24sata vozi se u Val d’Isereu. Utrka je "skinuta" 100.000 puta i traje sve do nedjelje
Vidi originalni članak

Neki moji prijatelji pronašli su prošlogodišnji Ski Challege i, budući da volim utrkivanje, odlučio sam se zabaviti. I uspjevam u tome, izjavio je MaliJan007, vodeći hrvatski natjecatelj u Ski Challengeu, najvećem svjetskom skijaškom on-line natjecanju.
MaliJan007, tosamsamoja i CROgorki ulaze u posljednju bitku za naslov prvaka prvog izdanja 24sata Ski Challengea i nagradu - laptop. U petak počinje posljednja utrka u Val d’Isereu.
- Imam cjelodnevni posao i jednogodišnjeg sina (mali Jan) pa, ovisno o tome koliko mi posao i obitelj dopuštaju, toliko i treniram. U prosjeku treniram do dva sata - rekao je MaliJan007.
Trenutačno drugoplasirani, tosamsamoja, ima formulu za uspjeh.
- Za dobar rezultat na Ski Challengeu najvažnija je koncentracija, sposobnost učenja od drugih natjecatelja i pravilan odabir skija - izjavio je tosamsamoja.
Na trećem mjestu je CROgorki koji ima posebnu taktiku.
- Puno analiziram najbrže 'Duhove’, i tako dio po dio staze. Naročito neke teške dijelove staze. Pokušavam naučiti kako najbrži to rade. Pišem si uvjek prolazna vremena i tako uspoređujem s najbržima - kazao je CROgorki, koji vjeruje da će vodeći postati ukupni pobjednik natjecanja:
- Natjecatelj tosamsamoja je jako opasan, ali MaliJan007 ima veliku prednost.
Poruka za kraj od CROgorkog: - Uhvati me ako možeš!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare