To je to što me zanima!

24sata vam premijerno donosi: Spot za hit 'U porazu i pobjedi'

Hrvatska i Italija igraju u četvrtak, a dan prije utakmice premijerno na 24sata objavili smo spot nove navijačke pjesme za Euro 2012. Zaprešić Boys: 'U Porazu i pobjedi'
Vidi originalni članak

Prošli tjedan premijerno smo objavili novi hit grupe "Zaprešić Boys" kojim su dečki nabrijali navijače na Euro 2012. godine, a sad vam, također premijerno, donosimo i spot za pjesmu "U porazu i pobjedi" samo na 24sata.

U samo tjedan dana pjesma je na YouTubeu pregledana skoro 100.000 puta, ne sumnjamo da će spot biti još popularniji. Pogotovo nakon briljantne predstave Hrvatske protiv Irske u prvoj utakmici na Euru u Ukrajini i Poljskoj.

- Sam način snimanja spota koji je potrajao sedam dana za većinu nas u Zaprešić boysima je novo iskustvo. Kao što i priliči "Zaprešić boysima" dio nas sudjeluje u podršci reprezentaciji u Poljskoj te se nadamo da će nas oni razveseliti svojim pobjedama, a mi njih našim pjesmama - rekli su dečki iz grupe. 

Režiju spota potpisuje Mario Mlakar , jedan od najperspektivnijih mladih redatelja, a spot je sniman na više lokacija u Zaprešiću, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Osijeku. Na snimanju je bilo 50-tak navijača.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • aurelijus 14.06.2012.

    ne znam što bih rekao kod nas se skladaju samo neke dernjave , treba napisati pjesmu sa laganim stihovima , lako pamtljivim refrenom, a kad ju pjevaju naši navijači da se cijeli stadion naježi, da se sledi krv u žilama, a našima krenu otkucaji na 120 kad čuju svoju pjesmu

  • user_59117 14.06.2012.

    IDEMO . . . .

  • sharky218 14.06.2012.

    ... ovako trebamo biti i kad ne igra hrvatska reprezentacija, bila nogometna, rukometna, vartepolo i slicni... onda cemo moci sto god zelimo... a mi se koljemo medjusobno, jer je netko torcidas, bbb-ovac, crn, bijel, vjernik, ateista itd itd... postuj svakog tko je covjek i to se onda tek naziva "zivotom"! :) saka cast zapresic boysima, na pjesmi.. svaki put sve bolje i bolje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare