To je to što me zanima!

3D utakmica: Kokice su u kinu letjele na sve strane

Preplašena publika trzala se, prolijevala pića i kokice na sve stane gledajući prvi prijenos jedne nogometne utakmice u posebnoj 3D tehnologiji
Vidi originalni članak

Kokice su letjele na sve strane, a piće se prolijevalo u kinima u trenucima kada je lopta letjela prema publici tijekom nedjeljne utakmice između Americe i Guadalajare. U prvoj svjetskoj 3D produkciji u kinima u nedjelju u Guadalajari i Monterreyu mogla se pratiti utakmicu 13. kola koju je ranim pogotkom u korist Americe odlučio Kolumbijac Aquivaldo Mosquera.
- Bilo je nevjerojatno. Gledala sam filmove u takvim produkcijama, ali ne i nogometnu utakmicu. Pratiti ju na ovakav način mnogo je uzbudljivije - kazala je 25-godišnja Claudia Fernandez sudionica atmosfere koja je opisana kao daleko uzbudljivija od one na samome stadionu. Na isti će način publika u Meksiku sljedeći puta imati priliku pogledati utakmicu finala tamošnje Aperture.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavocrni 26.10.2009.

    mozda bi Stimac ovo trebao primjenit i za HNL, cini mi se da ipak vise ljudi ima vikendom u kinima nego na svim stadionima u Hrvatskoj.

  • hrvoje123456 26.10.2009.

    eeee sada bi se tekme trebale gledati u kinim , pre hebeno :D

  • zizy08 26.10.2009.

    ja sam neki dan gledao final destination 4 u 3d i preporučam svima koje zanima kako se radi film u 3d.....efekti su stvarno pre.....beni

Komentiraj...
Vidi sve komentare