Obavijesti

Sport

Komentari 9

A mlađi je od Ronalda: Evo kako Wayne Rooney izgleda danas

A mlađi je od Ronalda: Evo kako Wayne Rooney izgleda danas

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i baš i ne mari za frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma

VIDEO

I što sad?, zapitaju se mnogi nogometaši nakon kraja karijere. Nema više treninga, utakmica, putovanja i brojnih obaveza koje se vežu uz život profesionalnog nogometaša. Od pretrpane svakodnevice gdje vam je baš sve servirano do apsolutne slobode. 

Ne moraju više u gram mjeriti svaki obrok, nema više nutricionista i kondicijskih trenera koji im propisuju što jesti i kako vježbati. I naravno, uz takvu slobodu, nakupe se kilogrami i nastane 'trbušina'. Uz nezdravu hranu i manjak aktivnosti trpi i izgled pa neki se promijene do neprepoznatljivosti. 

'Wagatha Christie' trial

Legendarni engleski nogometaš Wayne Rooney bogatu je igračku karijeru zaključio prošle godine u dresu engleskog drugoligaša Derby Countyja. I odmah istog trenutka uplovio je u trenerske vode preuzevši klupu istog kluba s kojim je prošle sezone ispao u treću ligu pa otišao u D.C United.

Liverpool: Nakon ?etiri utakmice na tribini Nikola Vlaši? vratio se u prvu postavu Evertona

Tek mu je 36 godina, no Rooney danas izgleda kao da mu je barem desetak godina više. Teško je i zamisliti da je Cristiano Ronaldo stariji od njega godinu dana.

Britanski boksač Amir Khan ovih dana se družio s proslavljenim engleskim nogometašem. Objavio je i fotografiju, a mnogi nisu mogli prepoznati Rooneyja. 

- Izgleda poput 70-godišnjeg starca. Ima li kakvu alergijsku reakciju? Djeluje natečeno - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Najbolji strijelac u povijesti Engleske i Manchester Uniteda vidno se zapustio u samo godinu dana nakon umirovljenja. Toliko da su ga mnogi jedva prepoznali. Stres ili jednostavno uživanje u plodovima rada?

Nica: EURO 2016, Engleska - Island

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i baš i ne mari za frizuru. Uz to, kako sada u miru može uživati u specijalitetima, nakupio se i koji kilogram viška. 

'Wagatha Christie' trial

Za razliku od mnogih njegovih kolega, nije se skroz povukao iz nogometa po završetku igračke karijere, ne izležava se na plaži i pijucka koktele, ali i Rooney očito uživa u životu. I njemu za pravo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju