To je to što me zanima!

A. Galliani: Leonardo nije ugrožen na mjestu trenera

Sreća Milanovih nogometaša je što su u prvom kolu ovogodišnje Lige prvaka, dvama pogocima Pippa Inzaghija, pobijedili Marseille 2-1 u gostima
Vidi originalni članak

Nakon toga samo se donekle lakše može podnijeti potpuno neočekivani poraz na San Siru od Züricha 1-0. Prolaz dalje nije ugrožen, no poraz od prosječne švicarske momčadi produbio je, dodatno, ionako veliku krizu u uglednom talijanskom klubu. U Seriji A također malo toga polazi za rukama i nogama Milanovim igračima. Poraženi su s čak 4-0 u velikom gradskom derbiju protiv Intera, ne mogu pobijediti klubove poput Barija te se nalaze na niskom 11. mjestu ljestvice. No dopredsjednik Adriano Galliani i dalje mirno rezonira.
- Milan je veliki klub i uvijek ćemo takvi biti. Puno je bilo uspjeha u posljednje vrijeme, ali je očito došlo vrijeme kada stvari ne idu željenim pravcom. Imamo problema, ali borit ćemo se - rekao je Galliani i ponudio Talijanima ono što ih je najviše zanimalo nakon poraza od Züricha.
- Ne, Leonardo nije u opasnosti. Imamo povjerenja u našeg trenera i nikada nismo bili skloni brzim reakcijama i promjenama. Galliani je kratko prokomentirao i ogled protiv Švicaraca.
- I da smo neodlučeno odigrali, bilo bi nepravedno. No što možemo kada nismo realizirali sve te šanse.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare