To je to što me zanima!

A gdje su žuti dresovi? 'Mravi' u bijelom zbog propusta Nikea

KK Zagreb uvijek je bio prepoznatljiv po žutim dresovima. Zbog propusta dobavljača opreme sad igra u bijelom. Debitirat će u Euroligi i to nakon 41 godine postojanja...
Vidi originalni članak

Košarkaši Zagreba konačno su dočekali euroligaški debi nakon 41 godine postojanja. Večeras u 21 sat igraju u Bambergu protiv Brose Basketsa, no neće igrati u žutim dresovima, koji su njihovo dugogodišnje obilježje. Domaće utakmice protiv Partizana i Budućnosti igrali su u bijelom.

- Naše boje i dalje su žuta i plava. Razlog za bijelu vjerojatno je isporuka sponzora, Nikea, koji nam zasad nije mogao poslati žutu garnituru jer te boje valjda trenutačno nema u asortimanu - objasnio je direktor Ivan Božanić.

A već prva utakmica mogla bi biti ključna za ambicije “mrava” u prvoj euroligaškoj sezoni jer zatim u Zagreb dolaze Panathinaikos i CSKA, koji su svijet za sebe.

- Grci i Rusi vjerojatno će dobiti svakog, a mi ćemo se s ostalima razračunati za ostala mjesta - kaže trener Vlado Androić.

Svi su spremni, uključujući mladog Darija Šarića, koji je još protiv Partizana ozlijedio skočni zglob, ali je to prešutio, pa mu se tijekom dugačkog putovanja u Vršac stanje pogoršalo.

- Upozorio sam ga da mora prijaviti i ako ima zanokticu. Moglo je biti i ozbiljnije, mogao je mirovati mjesec i pol dana, a u međuvremenu bi se momčad već formirala... No mlad je, naučit će - kaže Androić i dodaje da Šarić mjesto u momčadi ima zbog kvalitete, a ne potencijala. No u manje važnim utakmicama svakako će igrati više.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Pe-Pe 20.10.2011.

    nike ima najružnije dresove

  • hej dude 20.10.2011.

    nemaju žutu u asortimanu? pa ima da je naprave! kak su postali neozbiljni ovi iz nike-a, prvo ono s nogometnom reprezentacijom, sad ovo...šta je sljedeće! nek probaju reć barceloni da nemaju neku boju koju ovi traže...da...padale bi glave!

  • kbr 20.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare