To je to što me zanima!

A. Miše o Varteksu: Protiv nas će oni igrati puno bolje

Hajdukov trener kritizirao je Marina Tomasova zbog loše igre u Zadru, a govorio je i o sljedećoj utakmici, gostovanju Varaždinaca na Poljudu
Vidi originalni članak

Nakon prospavane noći trener Hajduka Ante Miše puno je zadovoljniji izvedbom i pobjedom svoje momčadi u Stanovima.
- Bila je to zadnja od tri utakmice u tjedan dana, a tri glatke pobjede i gol razlika 10-0 dovoljno govore o našoj igri. Ispunili smo plan u potpunosti - zadovoljno je ustvrdio Miše. Priznao je kako je između 20. i 57. minute Hajduk djelovao nešto lošije.
- Vodili smo 1-0, no Zadar je imao inicijativu do crvenoga kartona Ljubičića. Zasluženo je isključen, start je doista bio neoprezan - rekao je Miše pa uputio kritiku Marinu Tomasovu. Posljednjeg Zadranina koji je stigao na Poljud zamijenio je već na poluvremenu.
- Tomasov je odigrao loše i zato je zamijenjen. Očito je prelazak iz Zadra u Hajduk za njega bio veliki korak. No Marin radi jako dobro i siguran sam da će on biti temelj igre Hajduka u bliskoj budućnosti. Srećom, imamo kvalitetne zamjene poput Tičinovića, koji je iskoristio ukazanu priliku.
Miše se osvrnuo i na utakmicu Varteksa, koji u sljedećem kolu dolazi na Poljud.
- Nisu oni tako loši, ali svatko ima dan kad izgleda tako. Uvjeren sam kako će doći u Poljud pokazati svoje pravo lice i da će odigrati puno kvalitetnije i organiziranije jer nemaju što izgubiti. Ne mogu ni ispasti niti se uključiti u borbu za Europu. Varteks ima dosta mladih igrača, zato i oscilira, od kvalitetnih do loših igara - kaže Miše, koji je pohvalio i efikasnost Slepičke. 
- Očito je da se radi o kvalitetnom igraču, nije lako dati tri gola ni juniorima, a kamoli u prvenstvenoj utakmici. Očito je i njemu trebalo vremena da se adaptira na suigrače i na ligu.
Sljedeće kolo moglo bi donijeti puno uzbuđenja. Na Poljudu gostuje poljuljani Varteks, a u Maksimir dolazi razbuđena i efikasna Rijeka.
- Isključivo gledam našu utakmicu. Daj Bože da se u Maksimiru dogodi neki rezultat koji ide nama u korist. Rijeka je odigrala kvalitetnu utakmicu, nije lako napuniti mrežu Slaven Belupa. No ne opterećujem se tom utakmicom, mene veseli što mi guramo dobro, a drugi imaju svoje probleme i svoje protivnike. Ne očekujem pomoć ni od koga, mi ćemo pokušati dati maksimum u svakoj utakmici i u zadnje kolo ući ravnopravno, da ta zadnja utakmica odluči prvaka - kaže Miše.

'OČITO SMO HTV-U MI NAJBOLJI'
Najavom kako će u direktnom prijenosu emitirati utakmicu Hajduka i Varteksa s Poljuda, umjesto derbija iz Maksimira u kome se sastaju Dinamo i Rijeka, HTV je izazvao dosta čuđenja na Poljudu.
- Očito su procijenili da smo mi najbolji u ovom trenutku i da se isplati prikazati našu utakmicu – diplomatski je uz neizbježni osmijeh rekao Ante Miše.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DODTI 27.04.2009.

    BEZ OBZIRA TKO BUDE NA HTV NEBUDEMO NIŠTA PAMETNO VIDJELI

  • COLE_VU 27.04.2009.

    a taj mise stalno misli da se protiv njega kuju neke teorije zavjere!!isto ko i mamic!!!!!!!!a i ovaj htv!!!LoL

  • robo-st 27.04.2009.

    Gosp. treneru žalosno je što svoje nesposobne poteze pokušavate opravdati nečim drgim i samim tim si skačete u usta tj radi i bičeš nagrađen plodovima svog rada. Nažalost danas svaki drugi osrednji isluženi igrač poslje svoje karijere upiše nekakav trenerski tečaj te soli pamet i ispoljava svoje frustracije na mladičima koji bi i bez takvih isto igrali.Zato vam preporučujem da lijepo i pošteno priznate da niste u mogučnosti voditi klub koji je oduvjek bio i borio se za naslov prvaka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare