To je to što me zanima!

A. Šupraha je na sudu negirao napad, čeka se snimka kamere

Alojzije Šupraha negirao je napad na Marina Brbića na finalu kupa za juniore, no suočit će se s optužnim prijedlogom. Izmjereno mu je 0,5 promila alkohola u krvi
Vidi originalni članak

Dan nakon sukoba s Marinom Brbićem, Alojzije Šupraha ipak je bio nešto hladnije glave. Predsjednik Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije jutros se pojavio na saslušanju na sudu gdje je negirao napad nakon utakmice finala juniorskog kupa u Dugopolju, gdje je Hajduk s 2-0 bio bolji od Splita.

Brbić i Šupraha sukobili su se neposredno nakon spomenute utakmice, kada je Šupraha na cesti presreo automobil u kojem je bio predsjednik Hajduka, potom mu prijetio verbalno, ali i fizički. Prvi čovjek splitskih 'bilih' završio je na Hitnoj s raskrvavljenim uhom.

U policijskom izvještaju nakon incidenta stoji da je Šupraha imao 0,5 promila alkohola u krvi.

- Zadržan je jer je bio u alkoholiziranom stanju, te je postojala opasnost da će nastaviti s počinjenjem prekršaja. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, utvrđen je prekršaj javnog reda i mira i jutros je doveden na prekršajni sud u Solinu, uz Opužni prijedlog iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Glasnogovornica Prekršajnog suda u Splitu Miranda Gulišija potvrdila nam je kako je Šupraha pred sudom negirao počinjenje onoga što mu se stavlja na teret.

Saslušani su policijski djelatnici i oštećeni Brbić, a odvjetnik gospodina Šuprahe Jadran Frančeski zatražio je od suda da pribavi snimku nadzornih kamera. Rasprava je odgođena za 26. lipnja, jer se do tada mora saslušati svjedok Tomislav Opačak, koji je danas bio nedostupan. 

Hajdukov prvi čovjek Brbić najavio je prijavu protiv Šuprahe i Disciplinskoj komisiji HNS-a jer je on i član Izvršnog odbora toga nogometnog tijela, što je HNS i prihvatio uz dodatak da "u svakoj prilici poziva na toleranciju i fair-play, što očekuje i od svih članova nogometne organizacije".

Od kluba s Poljuda dolaze poruke kako očekuju Šuprahinu neopozivu ostavku sa svih funkcija koje obnaša.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Pivica velika 07.06.2014.

    Treba pogledati snimku nadzorne kamere iz wc-a,možda se tamo vidi odakle ozljeda na uhu! Navodno su Brbljic i Ramljak zajedno nestali u poluvremenu utakmice ! Tipični stastveni ugriz za uho strastvenih Dalmatinaca !

  • mestar 06.06.2014.

    Brankice, nije brba i druzina Hajduk a jos manje ponos Dalmacije, mi smo se takovih rijesili davne devedesete godine!

  • LIJEPA LI SI 06.06.2014.

    Nema razloga za brigu Suprahe , "tata" ce to rijesiti !!!!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare