To je to što me zanima!

A traži se otkaz! Bilić najbolji trener u povijesti West Hama

Bila je to 25. Slavenova pobjeda u 62. utakmici u Premier ligi te je u povijesti čekićara trener koji je uvjerljivo najbrže došao do te brojke. Stižu li to bolja vremena za Hammerse?
Vidi originalni članak

Bilićev West Ham brzo se oporavio od poraza 4:0 od Manchester Cityja te je danas u Southamptonu dobio 3:1 i prvi put ove sezone našao se u gornjem dijelu ljestvice, na devetom mjestu s 31 bodom.

Ujedno bila je to 25. Slavenova pobjeda u 62. utakmici u Premier ligi te je u povijesti čekićara trener koji je uvjerljivo najbrže došao do te brojke.

- Fantastičan rezultat. Imali smo plan, a dečki su briljatno odradili. Oni su poveli sjajnim golom Gabbiadinija, ali mi nismo odustali - rekao je Bilić pa dodao:

- Brzo izjednačenje svakako nam je pomoglo, odlično smo djelovali, sjajno se branili, zatvorili ih. Znali smo što s loptom, odlično kombinirali.

- Atmosfera u svlačionici je sjajna, ne zato što je Payet otišao, već zato što smo dobili šest od posljednjih devet. Ovako moramo nastaviti.

Jedan od razloga dobre forme čekićara je i Andy Carroll koji je zabio četiri gola u posljednje četiri utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Boki8 05.02.2017.

    Bilic je ljudina i trenercina

  • vojtek 05.02.2017.

    budimo realni , poslije puno jače šestorke po igračima i parama, WH se može potući za 7 mjesto sa evertonom......sve bolje od 7 mjesta samo znači da je netko od navedene šestorke jako kiksao

  • Iskrivljena antena 05.02.2017.

    Bilić -je zajebao nas a sad i Turke pa di ti je kraj, sve kvariš ti bi i čačkalicu pokvario.

Komentiraj...
Vidi sve komentare