To je to što me zanima!

A. Wenger: Dovoljno smo jaki da pobjedimo Chelsea

Menadžer Arsenala Arsene Wenger u srazu sa Chelseajem vidi priliku da njegovi mladi igrači pokažu kvalitetu potrebnu za pozitivan rezultat...
Vidi originalni članak

Arsenalov menadžer Arsene Wenger jasno je poručio svojim mladim nogometašima kako je njihov trenutak stigao i kako je vrijeme da to pokažu u nedjeljnom derbiju protiv Chelseaja. Dva će se londonska kluba sučeliti u 14. kolu Premier lige, a vodeći Chelsea trenutno bježi “topnicima” osam bodova, ali ima i utakmicu više. Unatoč, zaostatku u Arsenalu su uvjereni da već ove sezone mogu do trofeja, a u takav plan im se nikako ne uklapa poraz od gradskog rivala. Zato je Wenger poručio svojim igračima kako svoj potencijal moraju dokazati pobjedom protiv vodeće momčadi lige.
- Svakoj momčadi dođe vrijeme kada se mora otkriti i pokazati svoju snagu. Za moju je momčad to vrijeme stiglo - rekao je Wenger za BBC.
- Imamo snagu i želimo pokazati da smo dovoljno jaki da pobijedimo Chelsea. Više nismo momčad koju treba tretirati mladom.
- Najvažnije je da se držimo svoje igre i da se ne fokusiramo posebno ni na jednog suparničkog igrača. Takve se utakmice dobivaju dominacijom i neće nam pomoći ako se previše fokusiramo na Chelsea - zaključio je francuski stručnjak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • The pope 28.11.2009.

    vlaka... sve 5, ali kojim ti jezikom pričaš?!? xD

  • vlaka 28.11.2009.

    nemite morate pustit igra san na chelsi a chelsa je u ovon trenutku uz barcu i real ponajbolja momčad danjašnjice

  • Nizozemac 28.11.2009.

    Mislis 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare