To je to što me zanima!

Aalborg i Čornomorec slavljem najavili okršaje protiv Hrvata

U subotnjim prvenstvenim susretima u Danskoj odnosno Ukrajini protivnici Dinama i Splita ostvarili su pobjede. Aalborg je svladao Midtjylland, a Čornomorec Olimpik...
Vidi originalni članak

Nakon što je Dinamo jučer odradio obveze u MAXtv Prvoj ligi i dramatično pobijedio Lokomotivu 4-3, u domaćem je prvenstvu zaigrao i njegov idući protivnik u trećem pretkolu Lige prvaka, danski Aalborg, te puno sigurnije osvojio tri boda.

Prvak Danske u drugom kolu ugostio je Midtjylland i isprao gorak okus nakon remija na startu prvenstva protiv SønderjyskEa. Aalborg je pobijedio 2-0 golovima Andersa Jacobsena u 63. minuti te Nicklasa Heleniusa tri minute poslije iz penala.

Aalborg: Larsen, Kristensen, Petersen, Thelander, Nielsen, Borstin, Risgard, Augustinussen, Enevoldsen (od 74' Wichmann), Jacobsen, Spalvis (od 64' Helenius)

U prvom kolu ukrajinskog prvenstva tri je boda upisao i protivnik Splita u trećem pretkolu Europske lige, Čornomorec. Klub iz Odese ispratio je novog prvoligaša Olimpik iz Donjecka sa svog terena s četiri gola u mreži. U pobjedi 4-0 dvaput su zabijali Vitaliy Balašov (9. i 90.) i Oleksiy Gai (45. i 59. minuta).

Čornomorec: Bezotosniy, Zubejko, Sivakov, Teikeu, Putraš (68.' Opanasenko), Balašov, Kovalčuk, Gai (od 74' Grečiškin), Aržanov, Šinder (od 46' Dančenko), Fomin

Idi na 24sata

Komentari 38

  • DennisStein 27.07.2014.

    hoce li biti vise od 2 golova u ovoj utakmici sjedim ovdje u kladionici i glava mi vec pukla od misljenja hvala

  • -Rio 26.07.2014.

    Ako peka bude igrala u dresovima 4S ima sanse i to dobre

  • ssssssseeeeeeeeennnnnnniiiiiiii 26.07.2014.

    pa ovaj split ce dobit pet komada

Komentiraj...
Vidi sve komentare