To je to što me zanima!

ABA liga će biti zatvorena i tako će KK Zadar ostati u njoj

Već sam prije nekoliko mjeseci tražio da ABA liga postane zatvorena, tako ću osigurati nastup Zadra u njoj i iduće sezone. Znam da nije sportski, ali i drugi se služe nesportskim metodamam kaže Boris Skroće
Vidi originalni članak

Može biti letargija, možda je preduga pauza između završetka ABA lige i početka domaćeg prvenstva... Teško je reći što je uzrok problema, kaže Boris Skroće, direktor Zadra, koji se petim porazom u sedam kola jako udaljio od plasmana u regionalnu ligu iduće sezone.

Međutim, Skroće ima asa u rukavu.

- Već sam prije nekoliko mjeseci tražio da ABA liga postane zatvorena, tako ću osigurati nastup Zadra u njoj i iduće sezone. Znam da nije sportski, ali i drugi se služe nesportskim metodama - kaže direktor Zadra, koji je jučer razgovarao s igračima, pa s trenerom Antom Nazorom i njegovim stožerom.

Kadrovskih promjena neće biti, ali i igrači, i stručni stožer i sportski direktor Branko Skroče novčano su kažnjeni. Navijači su tražili i direktorov odlazak.

- Ti koji viču moraju znati što viču. Ja dajem maksimum za ovaj klub, mogu jedino još navući dres i igrati - rekao je Skroće pa prokomentirao prijetnje Fibe putem HKS-a da će suspendirati klub zaigra li u Eurokupu.

- U propozicijama ABA lige koje je odobrila Fiba jasno piše da klubovi u idućoj sezoni idu u Euroligu, odnosno Eurokup. Spremni smo mi igrati i Fibimo natjecanje, no nitko ne zna kakvi su uvjeti. Tko snosi troškove sudaca, putovanja, smještaja...? Ne možemo se odlučiti za Fibu dok ništa od toga ne znamo - zaključio je Skroće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • teac_1 24.04.2016.

    Utakmica Zadar Cibona- rezultst 69-67, a komentator kaze zadar na plus 2 , a cibona na minus 1. Vrh

  • rf6 24.04.2016.

    Poštovanje,nudim mogućnost zarade od 20-tak tisuća kuna do datuma 10.7. na kladionici uz točno razradjen plan i program kojega ću Vam predstaviti pa Vas molim samo za trenutak pažnje.Neću ovdje puno pisati o samom programu jer poruka bi bila predugačka ali samo ću naglasiti da već nekoliko godina unazad sa početnim ulogom od 200 do 400kn ostvarujem iznos koji sam napisao i to upravo u ovom razdoblju.Razlog za to su dvije stvari,jedna je NBA playoff koji je najbolji dio godine za kladjenje za NBA te zemljana i travnata sezona na tenisu završno sa 2 velika turnira Roland Garrosom i Wimledonom što je takodjer najbolje razdbolje za tenis a to su moja dva omiljena sporta koja pratim doslovce 10-tak sati dnevno.Takve dvije stvari se isprepliću samo u ovoj fazi godine i to redovno koristim za zaraditi novce i poboljšati ljetni budget.Sa datumom 10.7. završava Wimbledon a samim time i moja sezona igranja.Ukoliko Vam treba financijska pomoc,manja ili veća ili ako jednostavno želite zaraditi nešto novca za ugodno ljetovanje,javite mi se na mail tenisnbasuradnja@gmail.com gdje ću predstaviti cijeli projekt od početka do kraja a naglašavam to da Vas ništa neću tražiti kao uvjet za igranje,dakle nikakvo plaćanje pretplata unaprijed.Koji su mi ciljevi,to ću takodjer napisati u uvodnoj poruci ako mi se javite.Mislim da zaista nemate što izgubiti a ukoliko se javite uvjeravam Vas da će se isplatiti.Lijep pozdrav.

  • mihic82 24.04.2016.

    Bilo bi zanimljivo vidjeti broj komentara da je Cibona nesto ovako napravila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare