To je to što me zanima!

Abdurahimi junak Makedonije: "Uh, sjela mi je fantastično..."

Mislim da mi je ovo najbolji gol koji sam ikad zabio. Nije mogao doći u bolje vrijeme, rekao je Besart Abdurahimi, koji je Makedoniji donio tri boda u sudačkoj nadonkadi
Vidi originalni članak

Makedonija je kod kuće gubila od Luksemburga 2-1 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. U drugom dijelu u igru je ušao Besart Abdurahimi, bivši igrač Zagreba, a danas prvotimac Lokerena. Abdurahimi je prvo izborio penal, a potom u sudačkoj nadoknadi fantastičnim golom zabio za preokret Makedonije.

- Bilo je puno muke protiv Luksemburga, dominirali smo i mogli smo lakše do tri boda, ali najvažnije je da smo pobijedili. Super je osjećaj, jer imali smo strašan pritisak. Zamislite da nismo dobili Luksemburg - rekao je Abdurahimi u razgovoru za Goal.

Opalio je reprezentativac Makedonije s 25 metara iskosa. Lopta je odsjela u gornjem lijevom kutu gostujućeg golmana. Gol za pamćenje.

- Baš mi je sjela. Mislim da mi je ovo najbolji gol koji sam ikad zabio. Sigurno mi je dosad najdraži. Nije mogao doći u bolje vrijeme - rekao je Abdurahimi i u razgovoru za goal.com prokomentirao debi Arijana Ademija za Makedoniju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gladijator 10.10.2014.

    Dečko je odličan igrač, ali ista sudbina i isti razlog prelaska kao i od Arijana!

  • starscream_1 10.10.2014.

    čista desetka za gol :)

  • kaka 22 10.10.2014.

    ja nisam ni znao da on igra za makedoniji prije je igro za naše mlađe selekcije

Komentiraj...
Vidi sve komentare