To je to što me zanima!

Abramovič "poludio": Naši igrači naučit će se ponašati

Ruski gazda Chelseaja Roman Abramovič svojim je nogometašima poručio da više ne želi samo tako trpiti ponašanje poput Coleova i Terryjeva
Vidi originalni članak

Nema više tuluma bez posljedica. Odlučio je tako gazda Chelseaja Roman Abramovič, a povod je niz grijeha njegovih zvijezda u posljednje vrijeme. Počelo je s Johnom Terryjem i brojnim preljubima zbog kojih je dospio na sve naslovnice europskih medija. John je izgubio reprezentativnu kapetansku traku, ubrzo je ostao i bez povjerenja navijača, a uskoro se može očekivati da ga i sponzori počnu zaobilaziti. No ono što najviše boli ruskog gazdu je rasipanje ugleda 'bluesa' i velik pad u formi kapetana u najvažnijem dijelu sezone. Kao 'šlag na tortu' došlo je dopisivanje Ashleya Colea s brojnim damama. Ozlijeđeni lijevi branič Chelseaja tako je svoje gole fotografije slao kome je god stigao, a tajnica Vicki Gough tvrdi da je čak i spavala s Ashleyem. Da bi sve to prekinuo Roman Abramovič predao je naputke trenerima koje su oni morali proslijediti nestašnim zvijezdama.
- Pričali smo s igračima i objasnili im što očekujemo od njih te kako se moraju ponašati. Sada jako dobro znaju kako se smiju ponašati. Moraju svojim ponašanjem štiti grb na dresu - objasnio je Carlo Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • VezanIPriveden 19.02.2010.

    Udri romane

  • Katalonec 19.02.2010.

    Smanji jim platu, pa češ vidjet da če biti ko ovčice.

  • političkikomesar 19.02.2010.

    Fudbaleri su isuviše mnogo plaćeni sportisti. Uz sve to ide i povećana pažnja medija. Proglašavaju se zvijezdama što je pogrešno. Prokleti novac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare