To je to što me zanima!

Abramovič se rješava Hazarda, Matića i Oscara zbog Ronalda

Ruskom milijarderu je dosta i želi nešto hitno promijeniti u Chelseaju. Razvio je plan u kojem će prodati Hazarda, Matića i Oscara da bi mogao kupiti Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Bogati vlasnik Chelseaja Roman Abramovič ima revolucionarni plan. Rus, ni manje ni više, želi dovesti Cristiana Ronalda u Chelsea, piše španjolski As. Ruski milijarder je svjestan da je osvajač tri zlatne lopte već neko vrijeme meta francuskog prvaka PSG-a, a iako je Ronaldo izjavio kako karijeru želi završiti u Madridu, male su vjerojatnosti da će se to zapravo i dogoditi. 

Abramovičev plan je sljedeći: prodati njihovog najboljeg igrača Edena Hazarda, Nemanju Matića i Oscara i dovesti Cristiana Ronalda, koji bi bio glavni nositelj Chelseajeve igre te londonskom klubu vratio staru slavu.

Posljednji poraz na gostovanju kod Stoke Cityja 1-0 bila je kap koja je prelila čašu. Rus planira dovesti Ronalda sa ili bez Mourinha, a Portugalcu cijelu situaciju otežava i mjesto na tablici - Chelsea je 16. sa samo 11 bodova iz 12 utakmica. Olakotna okolnost za Mourinha je što ima ugovor do 2019. godine i u slučaju otkaza dobio bi odštetu od 40 milijuna eura.

Abramovič je ustrajan i želi dovesti Ronalda te je voljan platiti 100 milijuna eura ako bude potrebno. Plan je već razrađen i odobren u Chelseajevoj upravi, a u Madridu su i više nego zainteresirani za "operaciju" Ronaldo. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Marko Pejić 14.11.2015.

    ako ces vec dovoditi najbolje igrače probaj sa messiem jer je bolji od Ronalda

  • Marko Pejić 13.11.2015.

    hvala Bogu Ronaldo ide iz Reala , čovjek se pravi da sve sam moze

  • 13.11.2015.

    ništa novo u tome da u Engleskoj bezveze prosipaju novce, Chelsea se lagano kreće prema dolje a ako je ovo istina, onda će to biti slijedeća pogrešna investicija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare