To je to što me zanima!

Abramovič sprema 58 milijuna eura za Cesca, žele i Hiddinka

Posljednjeg dana prijelaznog roka Chelsea je podsjetio na dane kada su mahnito trošili milijune na pojačanja. Nakon Torresa želja je Cesc Fabregas, ali i Hiddink
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana je londonski Chelsea još jednom dokazao koliko voli trošiti novce na pojačanja, pa su tako za ukupno 85 milijuna eura kupili nogometaša Liverpoola Fernanda Torresa i Benfice Davida Luiza.

Takve radnje tijekom siječanjskog prijelaznog roka su bile tim čudnije jer je zadnja fiskalna godina, koja se u Engleskoj obračunava od 1. srpnja jedne do 30. lipnja iduće godine, označila Chelseaju nešto veći minus od 80 milijuna eura.

No, vlasnik Roman Abramovič je bez problema iskeširao baš takvu količinu novca koliki je minus, a The Sun u utorak navodi da će se tijekom ljeta nastaviti takva potrošačka politika kluba.

Naime, Chelsea je spreman upustiti se u borbu s Barcelonom za 23-godišnjeg veznog igrača Arsenala Cesca Fabregasa. Španjolski reprezentativac, koji je dijete Barcelone gdje, pak, nikada nije dočekao profesionalnu promociju, je mnogo puta bio povezivan s povratkom u Kataloniju, no pitanje je hoće li cifra od 58 milijuna eura promijeniti njegov i stav njegovog menadžerskog tima. Toliko je trenutačno Chelsea spreman ponuditi na kraju aktualne sezone.

Hiddink bi bio sportski direktor

Uz planirana nova ljetna pojačanja Chelsea se u sljedećem prijelaznom roku planira pojačati i u stručnom stožeru. U svoje kancelarije namjeravaju vratiti Guusa Hiddinka. Iako ih je turski izbornik nekoliko puta u posljednje vrijeme odbio, sada navodno postoji mogućnost da Nizozemac na ljeto preuzme ulogu  sportskog direktora 'bluesa'.

Sadašnji sportski direktor Frank Arnesen na kraju ove sezone odlazi s te funkcije i Roman Abramovič posljednjih mjeseci traži njegova nasljednika. Navodno su ga već odbili bivši sportski direktor Barcelone Txiki Begiristain te sadašnji trener West Hama Avram Grant. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • arsenalllllll 09.02.2011.

    za sve one koji neznaju i misle da je fabregas sranje, on je bio asistent u finalu SP-a iniesti!!!!!!!!

  • Edin Kujraković 08.02.2011.

    koji chelSHIT!!!!!cesc ako si imalo covjek ostani u jedinom i pravom klubu u londonu!!!!!!AFC-gunners

  • Shelby77 08.02.2011.

    gle K.Benzemu na slici pored njega...hahahaa..:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare