Obavijesti

Sport

Komentari 29

Abramovič sprema 58 milijuna eura za Cesca, žele i Hiddinka

Abramovič sprema 58 milijuna eura za Cesca, žele i Hiddinka
1

Posljednjeg dana prijelaznog roka Chelsea je podsjetio na dane kada su mahnito trošili milijune na pojačanja. Nakon Torresa želja je Cesc Fabregas, ali i Hiddink

VIDEO

Prije nekoliko dana je londonski Chelsea još jednom dokazao koliko voli trošiti novce na pojačanja, pa su tako za ukupno 85 milijuna eura kupili nogometaša Liverpoola Fernanda Torresa i Benfice Davida Luiza.

Takve radnje tijekom siječanjskog prijelaznog roka su bile tim čudnije jer je zadnja fiskalna godina, koja se u Engleskoj obračunava od 1. srpnja jedne do 30. lipnja iduće godine, označila Chelseaju nešto veći minus od 80 milijuna eura.

No, vlasnik Roman Abramovič je bez problema iskeširao baš takvu količinu novca koliki je minus, a The Sun u utorak navodi da će se tijekom ljeta nastaviti takva potrošačka politika kluba.

Naime, Chelsea je spreman upustiti se u borbu s Barcelonom za 23-godišnjeg veznog igrača Arsenala Cesca Fabregasa. Španjolski reprezentativac, koji je dijete Barcelone gdje, pak, nikada nije dočekao profesionalnu promociju, je mnogo puta bio povezivan s povratkom u Kataloniju, no pitanje je hoće li cifra od 58 milijuna eura promijeniti njegov i stav njegovog menadžerskog tima. Toliko je trenutačno Chelsea spreman ponuditi na kraju aktualne sezone.

Hiddink bi bio sportski direktor

Uz planirana nova ljetna pojačanja Chelsea se u sljedećem prijelaznom roku planira pojačati i u stručnom stožeru. U svoje kancelarije namjeravaju vratiti Guusa Hiddinka. Iako ih je turski izbornik nekoliko puta u posljednje vrijeme odbio, sada navodno postoji mogućnost da Nizozemac na ljeto preuzme ulogu  sportskog direktora 'bluesa'.

Sadašnji sportski direktor Frank Arnesen na kraju ove sezone odlazi s te funkcije i Roman Abramovič posljednjih mjeseci traži njegova nasljednika. Navodno su ga već odbili bivši sportski direktor Barcelone Txiki Begiristain te sadašnji trener West Hama Avram Grant. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki