To je to što me zanima!

Achtung, Niko: Borussia prošla i Köln, Alcacer trpa bez milosti

Nakon prošlotjednih 5-1 protiv Augsburga na svom mitskom stadionu, Borussia Dortmund je u prvoj utakmici 2. kola Bundeslige u gostima kod Kölna slavila sa 3-1 iako je do 70. minute lovila vodstvo
Vidi originalni članak

Bayern Nike Kovača i Ivana Perišića ne smije si dozvoljavati previše nesigurnih koraka kao što je onaj iz prvog kola kada se na Allianz Areni remiziralo 2-2 s Herthom. Jer Žuti tenk gazi bez nekih prevelikih problema...

Nakon prošlotjednih 5-1 protiv Augsburga na svom mitskom stadionu, u prvoj utakmici 2. kola Bundeslige Borussia Dortmund je u petak u gostima kod Kölna slavila sa 3-1, iako je do 70. minute bila u zaostatku.

Domaćin su poveli nakon kornera u 29. minuti, a strijelac je bio Dominick Drexler. Nakon velikog pritiska Borussia je uspjela izjednačiti golom Jadona Sancha u 70. minuti. Pobjedu Borussiji donijeli su Achraf Hakimi (86) i Paco Alcacer četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Köln se jako dobro držao dobrih sat vremena, ali uočljivi pad energije najzornije je razotkriven kada je Jadon Sancho u 70' pokrenuo svoj turbo-pogon pa vratio dortmundske favorite u život.

Domaćinu se u tom trenutku raspala napadačka igra, sve se svelo na obranu i drhtanje cijelog Rheinenergie stadiona. Konačnih 74% posjeda lopte u Borussijinu korist dobro govori o dominaciji momčadi Luciena Favrea koja je naplaćena tek u samom smiraju utakmice, ali je naplaćena - zasluženo.

Bayern u subotu od 18:30 gostuje kod Schalke, a Perišić je odslužio jednu utakmicu neigranja zbog kartona koje je zaradio još prošle sezone u Interovom dresu u Serie A.

Eintracht Ante Rebića u nedjelju (15:30) gostuje kod Red Bulla u Leipzigu, a Kramarićev Hoffenheim u subotu u istom terminu na svom terenu dočekuje Werder iz Bremena. Naš je majstor još uvijek, a sve misterioznije i uz sve veću frustraciju, van stroja zbog ozljede. (dv)

POGLEDAJTE GALERIJU

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mraka9 24.08.2019.

    vidi jarca što onjuškuje onu skulpturu, samo mu jedna stvar na pameti ccc

  • 24.08.2019.

    Borussia osvaja prvenstvo imaju mlade igrače i uigran tim.

  • contreras 24.08.2019.

    Tko je gledao levante villareal? Var sprdnja

Komentiraj...
Vidi sve komentare