To je to što me zanima!

Aco: Jedan niz će sigurno puknuti, nadam se ne naš

Ne smijemo dopustiti da nam pobjegnu u ranoj fazi utakmice jer su agresivni, uoči ogleda s Partizanom rekao je trener Zadrana
Vidi originalni članak

Jedan niz sigurno puca, nadam se ne naš, kazao je Aco Petrović prije puta u Beograd. Zadar i Partizan imaju po tri pobjede u NLB ligi. Patizan u svojoj dvorani nije izgubio pune dvije godine.
- Split i Cibona su nam ove sezone bježali na dvoznamenkastu razliku i mi smo se uspjeli vraćati, protiv Partizana to će biti teško ostvariti - dodao je Aco, koji je siguran da ima formulu za pobjedu u Pioniru. Na igračima je da je realiziraju.
- Ne smijemo dopustiti da nam pobjegnu u ranoj fazi utakmice jer oni svojom agresivnošću kasnije ne dopuštaju da se protivnik vrati. Treba izdržati 14, 15 minuta da ne odu na dvoznamenkastu razliku i onda ih se može dobiti - rekao je trener Zadra, koji je u Beograd otputovao bez Jere Macure kojeg muči koljeno. Vrlo motivirani Zadrani će napraviti sve da niz koji će biti prekinut u subotu ipak bude - Partizanov.

VUJOŠEVIĆ: ZNAM DA ZADAR DOLAZI PO POBJEDU
Zadar je puno jači nego lani. Ima puno samopouzdanja i siguran sam da u Beograd dolazi pobijediti, rekao je trener Partizana Duško Vujošević. Ponajbolji njegov igrač Uroš Tripković nije igrao u prve tri utakmice, a možda neće ni protiv Zadra.
- Vuče ozljedu gležnja, tek ćemo u posljednji trenutak znati hoće li zaigarti protiv Zadra - dodao je Vujošević.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • josica 18.10.2008.

    IGRAJ ZADRE VOLIMO TE MI...

Komentiraj...
Vidi sve komentare