To je to što me zanima!

Aco jedini tvrdi: Cibona Šariću nije pravi izbor, presudila lova

Mirko Novosel kaže da će profitirati i Šarić i Cibona, u kojoj bi se Dario vrlo brzo trebao nametnuti kao najbolji igrač. Slično misli i Neven Spahija. Aco tvrdi drukčije
Vidi originalni članak

Apsolutno dobar potez! Cibona je veliki brend i sjajna odskočna daska za Darija, a i dobro je što će probuditi atmosferu u klubu, prokomentirao je Šarićev odlazak u Cibonu Neven Spahija.

Bivši izbornik smatra da je Dario mentalno izuzetno jak momak i da je fenomenalno izdržao pritisak svega što se oko njega događalo, a lani mu je u Zagrebu bilo još i gore.

- Ne bude li ozljeda, sigurno će biti visoko plasiran na draftu kad se odluči za NBA jer je jedan od najvećih talenata ikad na ovim prostorima - dodao je Spahija.

I Mirko Novosel smatra da je Šarić pogodio odabravši Cibonu umjesto Cedevite.

- Ciboni nedostaje kvalitetnih igrača, a dobro je i što klub nema imperativ rezultata. Dobit će veliku minutažu. Cedevita ima dobru kvalitetu u momčadi i lovi vrh ABA lige da bi izborili Euroligu - rekao je Novosel, naglasivši kako Dario ima sve potencijale da bude glavni igrač Cibone.

Aco Petrović pokušao je komentirati kao neutralni košarkaški stručnjak, a ne kao trener Cedevite, ali nije si mogao pomoći.

- Godinu dana čitamo kako će mu u odabiru kluba ekstremno važan biti odabir trenera, a on se odlučio za klub koji trenera nema. Želim mu da napravi karijeru kakvu želi, ali očito je presudio novac i lakši izlazak na draft - smatra Aco.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bbbdado 29.11.2012.

    Aco , svaka čast tebi, ali nemoj tako, poštuj Cibonu ona ti je dala sve

  • đony 29.11.2012.

    aco ušuti više ti ćeš svoje dobit večeras

  • astonvilla 29.11.2012.

    Aco poštujem te zbog tvoji igara u Ciboni,ali sad ga definitivno sereš.Ako netko ima love,onda je to tvoj trenutni gazda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare