To je to što me zanima!

Aco Petrović: Jedan tviteraš me jako intrigira, kad se vratim s turneje idemo na sastanak

Jedan tviteraš me jako intrigira s obzirom na stavove koje ima, recimo, o omladinskoj košarci. Radi se o Miri Nađu, a zajedno smo sigurno pametnij, napisao je Petrović
Vidi originalni članak

Nakon ispadanja hrvatske košarkaške reprezentacije u osmini finala EuroBasketa od Finske, ostavke su dali izbornik Damir Mulaomerović, a nakon njega i predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novim sportskim direktorom Hrvatskog košarkaškog saveza imenovan je Aleksandar Petrović koji je samo dan nakon dolaska pokušao na mjestu izbornika angažirati Juricu Golemca, ali ga je hrvatsko-slovenski trener odbio. 

Pomoć će zatražiti i od Miroslava Nađa, velikog košarkaškog fanatika s Twittera, koji se opisuje kao "basketball stats freak". Nađ sudjeluje i u jednom košarkaškom podcastu, a Acu je zaintrigirao svojim idejama. 

"Jedan tviteraš me jako intrigira s obzirom na stavove koje ima, recimo, o omladinskoj košarci. Radi se o Miri Nađu, s kojim imam dogovoren sastanak kada se vratim s turneje. Zajedno smo sigurno pametniji", napisao je novi sportski direktor HKS-a na Twitteru.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare