To je to što me zanima!

Aco Petrović: Prkačin me izjavom posebno motivirao

Prije nekoliko dana Prkačin je izjavio da nikad više ne bi igrao u klubu kojem je Petrović trener. I onda je protiv Acina Zadra ostao bez koša
Vidi originalni članak

Amerikanci Earl Calloway i Rawle Marshall jedini su se od Ciboninih igrača istaknuli u porazu protiv Zadra (87-94), dok su hrvatski reprezentativci Davor Kus i Nikša Prkačin, zamišljeni kao nositelji igre, potpuno podbacili. Kule je zabio tri poena, Prka niti jedan.
- Callowayu smo ostavili više prostora nauštrb Kusa, a Prkačina smo dobro snimili. Posebno su me motivirale njegove izjave da više nikad ne bi zaigrao za klub koji vodio Aco Petrović. E, pa sad mu je Aco Petrović pokazao da ga može zaustaviti da ne zabije ni koš - trijumfalno je pričao trener Zadra nakon još jedne pobjede u dvorani koja nosi ime njegova pokojnog brata, a u kojoj se Zadrani sve više osjećaju - kao doma.
Prkačin je za svoju katastrofalnu izvedbu (šut 0-4, pet skokova, četiri izgubljene lopte) optužio isključivo sebe.
- Istina je da sam rekao da više ne bih nikad igrao za njega, ali nije me on limitirao. To je bila moja loša utakmica, ne sjećam se lošije u karijeri - rekao je Prkačin te dodao da mu je najviše žao gotovo pune dvorane pod Tornjem, u koju je došlo oko 4000 ljudi.
- Nadam se da neće odustati nakon jednog poraza. Doći ćemo na svoje, bit će tu dobrih utakmica - kaže Prka.
Osim Ace, motiviran je bio i Damir Rančić, kreator preokreta i najbolji strijelac Zadra s 20 poena.
- Bio sam malo više motiviran. Nismo se najljepše rastali - rekao je Splićanin koji je prije tri sezone igrao za Cibonu, ali je na ljeto 2006. proglašen viškom. Sad se barem dokazuje u Zadru, iako na njegovu poziciju stiže Marlon Garnett.

JUBY JOHNSON PLATIO TORNADU PUT U ZAGREB
Otkad je prije četiri godine stigao u Zadar, Juby Johnson stvorio je poseban odnos s navijačima. Ljubav prema njima pokazao je i prije utakmice u Zagrebu. Pitao je dolazi li Tornado na utakmicu, a kad su mu odgovorili da još skupljaju novac, rekao je da odmah mogu doći do njega po 6000 kuna, koliko je stajao cijeli aranžman za 400-tinjak navijača.
- Tornado mi je kao obitelj - rekao je Juby za zadarsport.com.

ACO POD TORNJEM DOBIO PET OD SEDAM
Od zadnjih sedam gostovanja kod Cibone Zadar je s Petrovićem na klupi slavio u pet navrata - dvaput u NLB ligi, dvaput u Ligi za prvaka i jednom u finalu PH.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare