To je to što me zanima!

Aco unatoč pobjedi Cedevite: Situacija je ekstremno ozbiljna

Košarkaši Cedevite ostvarili su desetu jubilarnu pobjedu u ABA ligi ove sezone svladavši Olimpiju kod kuće 73-67. Petroviću je na klupi društvo pravio Matej Mamić
Vidi originalni članak

Tricama Ilievskog, Tomasa i Baždarića u posljednjoj četvrtini Cedevita je prelomila utakmicu protiv Olimpije. Povela je 13 razlike, a završilo je 73-67, dovoljno za jubilarnu desetu pobjedu u ABA ligi ove sezone.

Upravo su gore navedena trojica, uz Gorana Sutona, bili najzaslužniji za pobjedu, koja Cedevitu ostavlja u igri za Final Four. Ilievski je zabio 13, a preostala trojica po 12 koševa, međutim, Aco Petrović posebno je ponosan na sasvim petog igrača.

- Zahvaljujem Šuputu što je primio blokadu, stisnuo zube i pomogao. On je krucijalan u taktičkom smislu - rekao je Aco, koji ipak iz dvorane nije otišao zadovoljan. 

- Idem doma povrijeđen ovim završetkom utakmice, bilo je logičnije da odemo na 15 ili 20 razlike, ali neki igrači šutirali su da poprave svoju statistiku - požalio se Aco.

Prvi put na klupi mu je društvo pravio sportski direktor Matej Mamić, što je indikativno nakon financijskih kazni i kresanja ugovora u klubu tijekom tjedna.

- Mamić me pitao, bi li mi smetalo, možda je samo želio vidjeti utakmicu iz te perspektive. Situacija je ekstremno ozbiljna, a on se valjda pobrinuo da se to dodatno shvati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • peter_1 19.01.2013.

    nažalost nije samo u cedeviti kritično! kritično je u cijelom hrvatskom sportu

  • snajperista21st 19.01.2013.

    cedevito ajde bar do pozicije za euroligu..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare