To je to što me zanima!

Addio Ronaldinho: Milan je pustio Dinha u Palmeiras?

Brazilski "čarobnjak" i nekoć najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho prelazi u Palmeiras, tako pišu brazilski mediji. Milan će dobiti osam mil. eura
Vidi originalni članak

Brazilski mediji javljaju da je AC Milan prihvatio ponudu Palmeirasa, vrijednu osam milijuna eura, za nekada najboljeg svjetskog nogometaša Ronaldinha. Ovi izvještaji u potpunoj su suprotnosti s tvrdnjom Ronaldinhovog brata i menadžera Roberta De Assisa, koji je prošlog tjedna tvrdio kako je njegov brat otvoren za pregovore o produženju ugovora s Milanom do 2014. godine, kao i s izjavom koju je ponudio predsjednik Silvio Berlusconi, kada je rekao da će ''Dinho'' igrati u Milanu do kraja karijere. Milannews.it javlja da su čelnici Palmeirasa uspjeli privoljeti glavnog Milanovog operativca Adriana Gallianija da prihvati ponudu za Ronaldinha, te dodaje da su Galliani i De Assis sastali sa zastupništvom Palmeirasa i pregovarali oko transfera Ronaldinha.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • krnje obicni 05.08.2010.

    Šta vi svi o Dodi kad je članak o Ronaldinhu????

  • Zadar0703 05.08.2010.

    Jeb*** sta se lik udeblja........

  • mihi333 05.08.2010.

    ovog dodu nitko nikad nije dizo u nebesa i od njegovog prvog kontakta s loptom smo svi skeptični u vezi njega a ovo jučer je samo prelilo čašu..nije on ni za lokomotivu,bolje da se juniori tamo razvijaju nego da on tam počne učit osnove nogometa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare