To je to što me zanima!

Adebayor glavom udario suigrača Danca Bendtnera!

Do incidenta je došlo neposredno prije nego je televizijska kamera ulovila naguravanje kapetana Williama Gallasa i mladog Bendtnera
Vidi originalni članak

Adebayor i Bendtner znaju što su napravili i to će morati objasniti. Ne znam sasvim točno što se među njima dogodilo, rekao je kapetan Arsenala William Gallas nakon teškog poraza Arsenala od Tottenhama (5-1) u Carling Cupu. Kamera nije snimila trenutak kada je Emmanuel Adeayor glavom udario Nicklasa Bendtnera, ali novinarima iz pisanih medija incident nije promaknuo.
- Ovakvo ponašanje je nedopustivo, iako sam svjestan da su obojica mladi i teško se kontroliraju. Taj događaj je samo pojačao naše razočaranje porazom - kaže Gallas.
U prvi mah činilo se kako je sukob izbio između Bendtnera i Gallasa, no prava je istina da je kapetan mladoga napadača samo smirivao nakon sukoba s Adebayorom.
- Nemam pojma o čemu vi pričate - pokušao je ludima novinare napraviti menadžer Arsenala Arsene Wenger.
Utakmicu je sudio poznati engleski sudac Howard Webb. Nakon incidenta je razgovarao s obojicom igrača, ali nije pokazivao kartone. No sasvim je sigurno da Adebayor i Bendtner neće proći nekažnjeno. FA će imati što za reći o svemu ovome, a nije isključeno da će za 'odgojnim mjerama' posegnuti i Wenger. Čak i unatoč tome što 'nema pojma o čemu novinari pričaju'...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dinamovacusrcu 23.01.2008.

    sramotaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • AmyLee 23.01.2008.

    sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare