To je to što me zanima!

Adebayor najnovija želja europskog prvaka Milana

Nakon što je postalo poznato da je Milan zainteresiran za Ševčenka, Drogbu i Benzemu, Adebayor je već četvrta opcija za napad Milana
Vidi originalni članak

Ronaldo se ozlijedio i ostali smo na samo tri napadača. A trebamo četvoricu, to je Milanov minimum, misli potpredsjednik talijanske momčadi Adriano Galliani, koji je bio i vrlo konkretan u navođenju imena igrača za koje je njegov klub zainteresiran.
Poznato je kako je Milan jedan od klubova koji žele Didiera Drogbu i Karima Benzemu. No za njih moraju stati u red, i to tek i jedino u slučaju da Chelsea i Lyon odluče prodati svoje zvijezde. Sve je izvjesnije da će Drogba dobiti dozvolu Chelseaja za odlazak, a kod Benzeme situacija je nešto drukčija.
- Nećemo prodavati ni Benzemu ni Ben Arfu, to su igrači na kojima Lyon gradi budućnost - istaknuo je nedavno prvi čovjek Lyona Michael Aulas. Može se očekivati da bi predsjednika "lavova s Gerlanda" mogla odobrovoljiti isključivo megaponuda, no pitanje je koliko je Silvio Berlusconi spreman platiti.
Andrij Ševčenko je još jedna od opcija, a nagađanja o njegovu povratku postale su još glasnije nakon što je "Ševa" Arsenalov stadion napustio u Milanovu autobusu. Prema posljednjim informacijama, u Milanu ozbiljno razmišljaju i o Emmanuelu Adebayoru. Togoanski napadač ove sezone igra sjajno i na San Siru misle da bi bio veliko pojačanje za njihovu ostarjelu momčad koja već neko vrijeme vapi za temeljitom rekonstrukcijom.
- Svaki od njih bio bi idealan za nas, i Adebayor, i Benzema, i Drogba, i Ševčenko - Milanove ciljeve otkrio je Galliani.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare