To je to što me zanima!

Adebayor: Neću riskirati život zbog igranja u reprezentaciji

Početkom iduće godine Južnoafrička Republika će biti domaćin Afričkom Kupu nacija, a na tom natjecanju za Togo neće igrati napadač Emmanuel Adebayor
Vidi originalni članak

Početkom iduće godine Južnoafrička Republika će biti domaćin Afričkom Kupu nacija, a na tom natjecanju za Togo neće igrati napadač Tottenhama Emmanuel Adebayor.

Nastup je Adebayor otkazao rekavši da se ne osjeća sigurnim u reprezentaciji.

- Neću riskirati život zbog igranja u reprezentaciji. Moje otkazivanje nema veze s ničim drugim nego samo s tim. Osjećam se loše i posve nesigurno u reprezentaciji - rekao je igrač koji se nalazio u autobusu koji je bio meta oružanog napada prije dvije godine u Angoli. Tada su poginule tri osobe, članovi stručnog stožera Toga.

Mnogi su govorili da Adebayorovo odbijanje igranja u Togu u posljednje vrijeme ima veze s neisplaćenim bonusima, ali Adebayor je takvo što negirao.

- Ma kakvi bonusi. Nikada nisam igrao u reprezentaciji zbog bonusa. Uostalom, trošio sam svoj novac kako bi momčad mogla normalno otputovati na neka gostovanja - završio je napadač londonske momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 23.12.2012.

    shvačam ga totalno!

  • zvzmir 23.12.2012.

    razumijem da ima sad neki strah od reprezentacije zbog onoga što se dogodilo, ali ako je JAR organizirao SP na dosta velikoj razini, onda može i taj kup bez problema.

  • shit_happens 23.12.2012.

    ima pravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare