To je to što me zanima!

Ademi odlazi iz Dinama? Nova destinacija bit će Francuska...

Prije desetak dana Lille je ponudio 3 milijuna i 800 tisuća eura za veznjaka, ali Dinamo je odbio tu ponudu. Sada je ponuda podignuta na 5 milijuna eura...
Vidi originalni članak

Nakon skoro osam godina, Arijan Ademi mogao bi napustiti Dinamo i svoju nogometnu karijeru nastaviti u Francuskoj, piše L'Equipe.

Prije desetak dana Lille je ponudio 3 milijuna i 800 tisuća eura za veznjaka, ali Dinamo je odbio tu ponudu. Sada je ponuda podignuta na 5 milijuna eura. 

Međutim, u utrku za Ademijem uključio se i Bordeaux. Francuski klub cilja na našeg reprezentativca i kapetana Rijeke, Filipa Bradarića, a Ademi predstavlja alternativu. Bradarića želi i Cagliari.

Prema Transfermarku, Ademi prije 850 tisuća eura. Reprezentativac Makedonije u Dinamo je iz Šibenika stigao 2010. godine, a 2012. bio je šest mjeseci na posudbi u Lokomotivi. Dvije godine nije ga bilo na travnjacima zbog pada na doping-testu, ali Ademi je sada važna defenzivna karika u Dinamovom veznom redu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zvona1111 30.07.2018.

    Bolje otpustiti 2-3 igraca i kapetanu podici plaću koja ce ga zadovoljiti i covjek ostaje do kraja karijere te dinamo na taj nacin profitira jer boljeg na toj poziciji nece naći za slican novac

  • imal' tanje? 29.07.2018.

    Cisto sumnjam da ce proci liječnički... osim ako ne bude testiranja na opijate..

  • geretbejl 29.07.2018.

    On vrijedi +10 miliona ...poslusan miran i profesionalan igrac kojeg nemoze nista srusit

Komentiraj...
Vidi sve komentare